hiçbirşey kar etmiyor sizi öyle bir kullanıyorki etraftaki herkes bunu görebiliyor.siz anlamıyorsunuz bile kullanıldığınızı.sosyal çevreniz sıfıra düşüyor bir anda.arkadaşilede oynamayı bilmiyor.vuruyor sürekli.belkide kreş iyi fikirdir. siz ne dersiniz.doğrumu yaptım acaba.çünkü çalışmıyorum.ev hanımı olup çocuğunu kreşe veren varmı aranızda arkadaşlar.lütfen fikirlerinizi yazarmısınız.
eskiden çocukları sokağa salarlardı akşama kadar canları çıkana kadar oynarlar eve gelince kösülür uyurlardı. normal olan bu. e şimdi böle bi olanak yok çocuklar enerji sarfiyatı için ne yapacaklarını şaşırıyolar sanırım. şimdinin çocuklarına çok üzülüyorum
sizin kıznız da minik ergenlik döneminde...kısaca onunla çatışmaya girmeyin derim...sanki burda anlatılan bütün çocklar bnm kızıma benziyor,3.5 yaşında,çok üzüyor beni,başına buyruk,hep onun dediği olsun istiyor,ağlamayla yaptırıyor,yapmayacam diyorum zırıltısına dayanamıyorum,kafayı yemek üzereyim yani,evden dışarı çıkmaya korkuyoruz,o önde biz arkada koşuyoruz,araba çarpacak diye aklımız çıkıyor,ev hanımıyım bnde ,belki biraz düzelir,hayır kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenir diye 3 aydır kreşe gidiyor,öğretmenleri memnun,ordada bikaç kez ağlayarak yaptırmaya çalışmış ama yapılmayınca vazgeçmiş,ama yinede kreşe rağmen bnce pek ilerleme kaydedemedik,dövüyorum olmuyor,anlatmaya çalışıyorum olmuyor,çok saplantılı,istediği şey mutlaka olacak,artı hiçbişeyden mutlu olmuyor,parka gidelim diyor gidiyoruz 5 dakika sonra başka bişey,onu yapıyoruz 5 dk sonra başka bişey,ne istediğini kendi bile bilmiyor,çok çaresizim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?