• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

//Oglumla baş edemiyorum YARDIM KIZLARRR//

cemredeniz

Hiçbişeyim..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
10.211
293
413
Kendisi cok cok hareketlı maşallahh hıc yatmayı sevmıyor oyle ki uyanır uyanmaz kafasını kaldırmyaa yatakta dogrulmaya çalışıyor
allahtan kayınvalıdem alt katımda oturuyor bana cok cok yardımı var hatta bu konuyu açarken şuan kendısı bnm canavarı oyalıyor..

diyecegim o ki ; şu salıncaklar varya ondan almayı duşunuyoruz ne dersiniz kullanan varmı memnun kaldınız mı hangısını tercıh etmelıyız ..bı elın atın be bacılar
yoksa hem mama sandalyesı hemde yatak olanlardan mı alsakk ?? :uhm:

salıncagı önermem ama mama sandalyesi alabilirsin çünkü orda hem yemek yemeyi ögreniyor hemde anne işlerini yaparken bebek oyalanabiliyor önüne oyuncak felan koyarsan. salıncagı benim 2 oglumda sevmedi bindirince aglıyodu. birde pek işe yarar bişey deil.

ya valla canim sanki su an tama benim oglumu tarif ediyorsun :)))
benim oglumda öyleydi yatmayi sevmezdi hemen kalkardi anlayacan cok yaramazdi
ben sallanmaya alistirmamani tavsiye ederim cünki hep isteyecektir
ben tutum mama sandalyesine koydum ordanda cikmasini bi ögrende ona bile artik arkami dönemez oldum cünki icinden cikiyordu
bence en iyisi yürtec gerci onuda doktorlar önermiyor
valla canim allah sana kolaylik versin ne diyim
simdi yaramazsa büyüdükce seni cok zorlayacaga benziyor

tam böyle bir başlık açmak için girdim ve yazını gördüm.doğduğundan beri yatmak bilmeyen dimdik duran ağlayan vede 1 aydır çığlık çığlığa bağıran bir oğlum var.hatta onu tüm gün kucakta taşımaktan bugün hastanelik oldum belimden dolayı fazla yorulmuşumkaydirigubbakcemile3 doktorumuz yürütece izin vermiyor ama sanırım ben alacağım 6.aya girmeyi bekliyorum ve mama sandalyesi alacağım duruma göre salıncakta alabilirim.seni çok iyi anlıyorum.benimde ablam ve annem sağolsun onlar olmasa mahvolmuştum.zaten oldumda neysekafamçokkarıştı

benim oglusumda cok hareketli diyorduk ama geciyor zamanla. simdi 18 aylik oldu. 8 aylikti yurutece bindi. salincagi hic sevmedi. mama sandalyesinede 10 aylikken oturtuk. simdi onuda istemiyor sandalyede oturmak istiyor. sizinki henuz minicik. 1 yil sonra rahat edersiniz.

3.5 aylık bebek mama sandalyesinde oturabilir mi yawwww?

mama sandalyesı hanı şu sallananlardan canım 5 ayrı oturtma kademesı var dogumdan ıtıbaren kullanılanlardan.. yatay fln oluyor yukseltılebılıyor tam yatak gıbı oluyor ..
bırde pilli salıncaklar var ıste oyuncaklı fln .. ama bnm kı hep hep kucak ıstıyor babaannesı sagolsun ..
eşim aılesının tek cocugu ve Aral da ılk torunları tum sulale hayran hele bayramda gıkı cıkmadı kucaktan ınmedıgı ıcın.. ama gel gorkı evde bısey yapamaz oldum ıkı gomlek utuleyemez oldum
bugun eşim kot pantolonunu utusuz gıyıp işe gıttı...kafamçokkarıştı
babannesı alt katımızda otoruyor oglumun. sagolsun cok cok ılgılenıyor yemek bıle yapmıyorum ama aral cok zor .. anlatsam uzun surer.. bugun ozellıkle emzıgını verıyorum arkamı doner donmez emzıgı agzından fırlatıp alamaya bagırmaya başlıyor.. hep evde dolasmak resımlere bakmak vede oyun ıstıyor sonunda dayanamadım kayınvalıdeme ındık kadıncagız oynadı nasıl sırnaşıyor ona kahkahalar atıyor . ee ıyı super ama cok zor olmaya basladı artık :delphin:

yurutece 5 aylık olunca bındırılebılırmı acaba .. ??? oglum patır patır yuruyor tutunca gelısımı cok cok ıyı maşallah . bılıyorum dr lar onermıyor amaa en azından 15 dakıkalıgına bazen konulabılır

benim oğlumda böyle hareketli. bende çareyi yürüteç almakta buldum. tabi 6 aylık olunca kullanmaya başladım ama benim afacan onda da pek durmuyor. oturtup önüne oyuncaklarını koyuyorum 5 dakika sonra geri geldiğimde yerinde bulamıyorum. otururken sallana sallana öne doğru gidiyor. anlıyacan hareketli bebekleri durdurmak çok zor.....

Back