oğlumdan incilerr

Glikoz

DİNE
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
604
1
44
bende oğluşumdan anlatayım bu ay 4 yaşını bitiriyor film gibi sayesinde çok gülüyorumm

Tuvalete giren ve 3,5 yaşında olan oğlum iki dkk geçmeden bi panikle beni çağırdı

Anneeeeeee gellllllll telaşla yanına gittim ne oldu diye sordumm

Anneeeeee popom kusuyooooooooo demezmii krize girdim

Meğer ishal olmuşş benzetmesi süperdi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 bomba

babamızla geziyoruz dondurma aldı çocuklara sevinçle yiyorlar tabii aradan biiraz zaman geçti oğlum

Anneeeeeeee ben buu dondurmayı yemicem değişelim dedi nedenini soruncada

Bunun sümükleri akıyoooooooo midem bulandı demezmi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En sonuncu taze daha bii hafta olmadıı

ölümün ve cenazenin tam olarak ne oldugunu bilmeyen va birinin öldüğünü cenazesine gidildigini biliyor annaneden annem gider

iki gün önce annem hastayım ölüyorum diyince

Bizim afacanın gözleri parladıı

Allahhhhh yine helva yicezzzzz dedi

ben krizdeyim , annem oğlumun dediğini duymadıgı için bana kızıyoo oğluşumsa saf saf helva bekliyooo

Son düzenleme:
Benım yeĞenımde annesı ıŞe gıdıyo dıye ÜzÜlÜyodu
ablamda herkesın annesı ÇalıŞmak zorunda kızlarına yemek alabılmek gıysı alabılmek ıÇın dedı bıraz sustu
***bıgÜn yolda yÜrÜrken kÜÇÜk bı kedı gÖrdÜ
abacııııımmmm kedılerın annesıde ÇalıŞıyomu dedı
ıÇım Çok acıdı kıyamam dedım ne kadar ÜzÜlÜyo du
***bıgÜnde wc deyız sıfonu Çektım yeĞenımın pantolonunu gıydırıyorum.baktım durmadan el sallıyo napıyon yawrum ya dedım.
Kakalara el sallıyom abacım dedıı
saygılı Çocuk her halınden bellı

görümdemin 4 yaşındaki oğlu ben ve kayınpederim odadayız..çocuk göğüslerime bir saldırdı mıncıkladıktan sonra yenge bunlar ne?diye bağıra bağıra soruyor ..kafamçokkarıştıdur ömer yapma etme derken bunlar dayımın mı dedi-tatlicadiarzu-..ben tabi kıpkırmızı..çocuğun ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum ama yok..sonra annemin memelerinin de biri babamın biri de benim dedi bağıra bağıra..zavallı kayınpeder duymazdan geliyor ama..napsın adam..kaydirigubbakcemile3

.benim yeğenimde 2.5 yaşında kardeşim bir yere giderken anneme bırakır gider,annesine neden biryere giderekn beni annaneme bırakıyorsun bir türlü anlam veremiyorum diyormuş ya duyunca yiycektim nerdeyse.

bende oğluşumdan anlatayım bu ay 4 yaşını bitiriyor film gibi sayesinde çok gülüyorumm

Tuvalete giren ve 3,5 yaşında olan oğlum iki dkk geçmeden bi panikle beni çağırdı

Anneeeeeee gellllllll telaşla yanına gittim ne oldu diye sordumm

Anneeeeee popom kusuyooooooooo demezmii krize girdim

Meğer ishal olmuşş benzetmesi süperdi

2 bomba

babamızla geziyoruz dondurma aldı çocuklara sevinçle yiyorlar tabii aradan biiraz zaman geçti oğlum

Anneeeeeeee ben buu dondurmayı yemicem değişelim dedi nedenini soruncada

Bunun sümükleri akıyoooooooo midem bulandı demezmi

En sonuncu taze daha bii hafta olmadıı

ölümün ve cenazenin tam olarak ne oldugunu bilmeyen va birinin öldüğünü cenazesine gidildigini biliyor annaneden annem gider

iki gün önce annem hastayım ölüyorum diyince

Bizim afacanın gözleri parladıı

Allahhhhh yine helva yicezzzzz dedi

ben krizdeyim , annem oğlumun dediğini duymadıgı için bana kızıyoo oğluşumsa saf saf helva bekliyooo

ne tatli oglusun varmis canim ya gece gece kopttum gulmektten:roflol:

salonda ben ablam dayım ve o zamanlar 5yaşında olan kuzenim varız oturuyoruz kuzenim ablamın kucağında saçlarıyla oynuyo yaz olduğu için kısa kol giymişiz ablam kollarını kaldırmış bi ara kuzenim demez mi o arada aa x ablaa koytuk aytın kiylenmiş kaliba :kedi:delikafaduldendie biz çaktık tabi durumu susturmaya çalışıo ablam bende konu açmaya ama ortam sessiz ve açamıorum kuzenim devam edio ama çok kiyyiiisırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: sümükleri akıyor harika ya:roflol::roflol:

Benİm yeĞenİmde annesİ İŞe gİdİyo dİye ÜzÜlÜyodu
ablamda herkesİn annesİ ÇalıŞmak zorunda kızlarına yemek alabİlmek gİysİ alabİlmek İÇİn dedİ bİraz sustu
***bİgÜn yolda yÜrÜrken kÜÇÜk bİ kedİ gÖrdÜ
abacııııımmmm kedİlerİn annesİde ÇalıŞıyomu dedİ
İÇİm Çok acıdı kıyamam dedİm ne kadar ÜzÜlÜyo du
***bİgÜnde wc deyİz sİfonu Çektİm yeĞenİmİn pantolonunu gİydİrİyorum.baktım durmadan el sallıyo napıyon yawrum ya dedİm.
Kakalara el sallıyom abacım dedİİ
saygılı Çocuk her halİnden bellİ

wc kismi cok komikkaydirigubbakcemile3 ne tatli ya, nasi da masum
naniknanik

yaa glikozz koptum yaa
yanınmdaa olsa ısırr aglatırdım kim bilir bana ne derdiii :roflol:

kıslar bir gün benim de yeğenim daha 5 yaşındayken banyo yapacak kıyafetlerini çıkardık. espiri olsun diye pipisini göstererek aaaa bu ne dedim. cevap bomba. bu pipi dedi yumurtalarını göstererek bu da pipinin rahat koltuğu... biz koptuk tabe...

X