Ankaradayim vermezdim. Zaten 9 yas buyumus baya herseyi hazirlarsaniz okuldan gelince kendisi mikrodalgada bile isitip yiyebilir. Olmadi okuldan gelince sandvich yer ama veremem . Simdi sicak bakan es sonra sorun cikarabilir .Kızlar selam..
Kısaca ve hızlı bir şekilde konuya giriş yapmak istiyorum..
5 yıl önce boşandım ailemin yanında yaşıyorum 9 yaşında bir oğlum var..
Aile yanının zorluklarını biliyorsunuzdur özellikle geri gelmek duble zor..
Yaşadığım yerden farklı şehirde ev tuttum, iş buldum haftasonu taşınmayı düşünüyorum.. Bu süreç içerisinde kimse destek olmadı erkek arkadaşım hariç.. Oğlum yaz boyu babasında ve dedim ki; 3 ay boyunca sende ben o süre içerisinde düzenimi kurup kendimi toparlayıp oğlum gelene kadar hazır hale getiririm dedim. Bana dediği şu Ankara gibi bir yerde hem çocuk bakıp hem işte çalışman zor olur. Bende kalsın burda iyi bir okula yazdırırım. Kendisi evli bu arada eşinin de bu duruma sıcak baktığını söyledi.. İstediğin zaman gelir görürsün dedi.. Bütün yaptığım planlar her şey boşa çıkmış gibi hissediyorum.. Oğlumdan hiç uzun süre ayrı kalmadım.. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada annem rahat yaşamak için çocuğu mu vereceksin diyor ay ne alaka yahu. Vermemek için hayalimden vazgeçebilirim zaten annem olacak kişi beni hiç anlamadı da konumuz o değil.. Ne yapayım? Ne yapardınız?
Bu bile bencilce , erkeklerde su var ne kadar ilgili bile olsalar evdeki es (ikinciyse hele) ne derse ona yoneliyor. Ben once hep kotusunu dusunurum .İyi bir okulu sadece kendi yanında olursa kabul ediyor
Demek ki cocugu dusunmuyor aslinda…ne farkeder nerde gittigi cocugun? Onemli olan egitimi degil mi?İyi bir okulu sadece kendi yanında olursa kabul ediyor
Verirseniz çocuk büyüyünce belki size karşı soğumuş olabilir bunuda düşününKızlar selam..
Kısaca ve hızlı bir şekilde konuya giriş yapmak istiyorum..
5 yıl önce boşandım ailemin yanında yaşıyorum 9 yaşında bir oğlum var..
Aile yanının zorluklarını biliyorsunuzdur özellikle geri gelmek duble zor..
Yaşadığım yerden farklı şehirde ev tuttum, iş buldum haftasonu taşınmayı düşünüyorum.. Bu süreç içerisinde kimse destek olmadı erkek arkadaşım hariç.. Oğlum yaz boyu babasında ve dedim ki; 3 ay boyunca sende ben o süre içerisinde düzenimi kurup kendimi toparlayıp oğlum gelene kadar hazır hale getiririm dedim. Bana dediği şu Ankara gibi bir yerde hem çocuk bakıp hem işte çalışman zor olur. Bende kalsın burda iyi bir okula yazdırırım. Kendisi evli bu arada eşinin de bu duruma sıcak baktığını söyledi.. İstediğin zaman gelir görürsün dedi.. Bütün yaptığım planlar her şey boşa çıkmış gibi hissediyorum.. Oğlumdan hiç uzun süre ayrı kalmadım.. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada annem rahat yaşamak için çocuğu mu vereceksin diyor ay ne alaka yahu. Vermemek için hayalimden vazgeçebilirim zaten annem olacak kişi beni hiç anlamadı da konumuz o değil.. Ne yapayım? Ne yapardınız?
E çocukta istemiyormuş,kesinlikle vermezdim.Cocuk 9 yasinda neden kendi basiniza bakamayasiniz ki.Sonucta velayeti de sizdedir ...Bu yasa kadar büyütmüşsunuz,çocuk istemeden vermeyin, ilerde kırgın kalır sizinleOğlum gidip geri gelme taraftarı anlayacağı dilde durumu izah ettim sürekli kalmayı kendi de istemiyor. Babasının yanında şartları iyi olacak o cazip gelirse bilmiyorum.
Onlar da Ankara'da mi?O teklifi yaptım ama çocuğu gözünün önünde olmalıymış. Sen annesiysen ben de babasıyım yıllardır sende biraz da bende kalsın dedi. Ankarada tek başıma bakımında zorlanacağımı düşünüyor.
Bilemedim yine de şimdi verirseniz okulu burda ,düzeni burda diye sorun çıkarır mı almak isteseniz çocuğu? Bunları enine boyuna düşünüp karar verin bence. Eşiniz nasil biri siz biliyorsunuz, güvenirim ona çocuk mutsuz olursa zaten bana gönderir diyorsanız olabilir ama en ufak şüpheniz varsa göndermeyin bence.Babası evde olacak hastalığından dolayı raporlu iyi durumda şu an rapor süresinin dolmasına baya var
Kanser tedavisi gördüyse konforu değişebilir her an. Evde olmasının çocuğa yararı olmayabilir. Üstelik alkolik ve ev ile ilgilenmediği için ayrılmışsınız. Oğlunuz da istemiyor. Ben olsam bırakamazdım.Merhaba anamnez
Evet doğru hatırlıyorsun. Boşanma sebebim tam olarak oydu fakat sanırım bana özeldi çünkü boşandıktan sonra evlendi daha sonra kansere yakalandı daha sonra rapor aldı iyileşme aşamasında ve raporluymuş.. Evde olacağını çocuğuna bakacağını eşininde çocuğu istediğini söyledi. Hayat bir bana zor heralde ya. Gerçekten yalnız hissetmek çok zormuş.
Velayet sizde,onun alırım demesiyle alınmıyor,velayet kolay kolay değişmez,annenin çok pis durumlar icine girmis olması lazım. Sizde onun dediklerini kendinize bahane yapmayın.Ayri eve çıkarsan alırım dedi..bunu söyleyip duruyorsunuz,velayet sizde. Bana bu lafı etse gelde al bakalım,alabiliyor musun derim resti çekerim. Bilmiyorum ben evladını 3 ay yatılı da bırakmam açıkçası,babamın görüş zamanı anlaşmanız bu şekilde mi bilmiyorum. Burda konu açmanız bile bana ters geldi. Mevzusu bile yapılmaz benim için... Siz de çocuğu verme taraftarsınız gibi. Çalışıyorsunuz evet ama eşinizde çalışıyor,adam bakmayacak o çocuğa. eski esin karısı bakacak, 9 yaşında çocuk anneden ayrı. Ya bilmiyorum banaaaaa çok terssss
Oğlum da istemiyor vermeyeceğim o yüzdenOz annem dururken uvey anneyle yasamayi istemezdim cocuk olsam.
Niye veriyorsunuz ozaman ben anlamadım?Ben de onlara bu teklifi yaptım. 3 ay kalsın 3 ay sonra görüşelim bu konuyu dedim.. Onlara göre şu an her şey çok kolay, çocuk bakmam kolay ilgilenmek ödev yaptırmak kolay.. Eski eşimin o kadar tahammülü olsa boşanmazdım. Değişti mi değişti gibi duruyor. Eşiyle arası nasıl bilmiyorum kendisiyle oğlum dışında muhabbetim yok. Çok iyi şartlarda bakacağını söylüyor ama benim yanımda olmadığı sürece bunu kabul etmem. Velayeti bende her türlü geri alırım oğlumu.