• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumdan ayrı kalınca!

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
arkadaşlar oğlumu bırakıp şehir dışına gitmek zorundayım ve 4-7 gün arası uzak kalıcam maalesef.daha emiyo da ozmana kadar biraz bıraktırmaya çalışcam ama şimdiye kadar hiç böyle ayrı kalmadık annem ve eşim bakcak kaygılarım var psikolojisi bozulr mu bana güveni sarsılır mı gibi.böyle deneyim yaşayanınız var mı hiç çocuğunuzu bırakıp gitmek zorunda kaldınızmı belli bir süre ve neler oldu.psikolojisi açısından daha az etk,lenmesi için neler yapılabilir.çalışmadığım için normalde yapışık ikiz gibiyiz oyüzden çok etkilenir mi diye korkuyorum.henüz 2 yaşında ayrıca.kimisi bu yaşlarda tatile giderken bırakıyo aiesine benimki tatil amaçlı değil mecburi bişey ama yine de vicdan azabı çekiyorum nasıl bırakcam özlicem oda çok özlicek etkilencek diye kalıcı ömür boyu taşır diye korkuyorum.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım nereye neden gidiyoesun bilmiyorum ama annenle oğlunu götürme şansın yok mu?onlarda gelse annen baksa sen işlerini halletsen arada az da olsa görse seni emse olmaz mı?

Back