Çocuk Hastalıkları Oğlumda şiddetli öksürükk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
644
263
53
34
Merhaba sevgili anneler öksürükten çok müzdaribiz. Dr muz grintuss pediatrik adında bir şurup önerdi bugün akşamüstü 5 te verdim ve verdiğimden itibaren gecede olmak kaydıyla durmadan öksürüyor daha da arttırdı öksürüğü. Neden böyle oldu kullanan kişiler varmı balgam sökmek için öksürüğün şiddetinimi arttırıyor? Lütfen yardım edin

Öksürük için şurup hiç bir zaman kullanmadım. Daha kötü ediyor cocuklar hele birde alerjikse..

Pekmez tereyağ kaynatıp verin yaşına uygunsa.
Ve ayak altlarına sarımsakları masaj yapın uyuduğu odayı nemli tutmaya çalışın.
Geçmiş olsun

Her yolu denedim bu söylediklerinizide yaptım ama yok en sonunda tekrar dr gittik bugün ve bir yığın ilaçla geçirmeye çalışacağız yine şifa olsun. Ne yapalım.

Her yolu denedim bu söylediklerinizide yaptım ama yok en sonunda tekrar dr gittik bugün ve bir yığın ilaçla geçirmeye çalışacağız yine şifa olsun. Ne yapalım.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Geniz akıntısıysa 20 gün surer kendılıgnden gecer demsti bana Dr.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Geniz akıntısıysa 20 gün surer kendılıgnden gecer demsti bana Dr.
Teşekkür ederim. Bizim çok uzun süredir var tekrarlıyor sürekli muhtemelen alerjik olacağını söyledidr. Kan tahlilindede alerjisi yüksek çıktı. Kış boyu gece koruyucu çiğneme tableti kullanıcak inşallah tekrarlamaz bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…