Çocuk Hastalıkları oğlumda inmemiş testis.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar 2 yaşındaki oğlumda inmemiş testis var..ist da önerebileceğiniz doktor..tabi ssklı gidicez..cerrahpaşa olabilirmi...bilginiz varmı..oğlu bu ameliyatı geçiren varmı...nasıl bir ameliayt???

deniz benim oğlumda bezden 2.5 yaşında çıkmıştı ve komşumuz testisleri yukarda demişti doktora götürdüm ve doktorumuz biri inmiş biri inmemiş dedi ve bize 6 ay sonra gelin şimdi bunu cerraha götürmeyin yazık direk ameliyata alırlardedi ve ben 3 yaşında götürdüm testisleri şuan aşağıda .
yani ona biraz zaman ver canım .inmesini bekle yavaş yavaş inermiş testisler.
amaliyat olayına girdirme desem.bir doktora daha göstersen canım.

haklısın canım...benimde içime yatmadı zaten ameliyat fikri...olması gerekiyorsa tamam ama birkaç doktora göstericez artık...saol....

doktora götürmeniz gerekiyor, umarım en kısa zamanda içiniz rahatlar...

daha yası erkenmıs bence bıraz daha bekle en gec 6 yasına kadar bekleyebılırsın testisler soğuktanda kaçabılıyormus sıcak suyun ıcıne oturt bıraz ınme oluormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…