Çocuk Hastalıkları Oğlumda damar daralması varmış oysa o daha çok küçük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Normal olanı bu ama. Ortalığı yıkıp hayatı durdurunca ne olacak? Çocuk düzelecek mi? Doktor en kötü ihtimal ameliyat demiş ama muhtemelen kendiliğinden düzelecek, bir çok çocukta oluyor. Kalp hastasıymış gibi düşünüp kendinizi üzmeyin. Siz duygularınızı biraz abartılı yaşıyorsunuz. Sarılık olduğunda da böyle yapmıştınız.
Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede içinizi rahatlatacak gelişmeler olur.

Oğlum da var ama yanı sıra başka problemlerimiz de var kontrole götürüyoruz simdilik takip ediliyor geçmiş olsun.

Nasip yani ya Allah aşkına tam yazar misiniz doktor bana iyileşme olmaz en fazla ilerlemez dedi koyulan teşhis adı Pulmoner stenoz (Valvüler, Hafif) inşAllah dedikleriniz de budur lütfen öğrenip yazar misiniz
Bende gecmese bile ilerlemedigini hayati faktorlerini degistirmeyecegini duymustum bi anneden. Bebekten bebege degisir tabi. Gecer insallah skmayin caninizi bu hastane isleri zor hep anneler korkulu Tek caremiz dua ve sabir

Çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine iyileşir ameliyata gerek kalmaz.

Geçmiş olsun inşallah oğlunuzun rahatsızlığı geçmiştir. Ben de bugün oğlumda damar daralması olduğunu öğrendim. Oğlunuzun daralması geçti mi acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz

C Cananne
Kuzuya çok geçmiş olsun
Benim oğlumdada benzer sorun hatta sorunlar var
Kalpte delik
Vitray kapakta açıklık
Bizde 5 günlükken öğrenmiştik
Önce 3 Ayda bir sonra 6 ayda bir kontrol
Acil bir durum olmadığı ben kontrollerde olumsuz bir ilerleme görülmediği sürece 6 yaşına kadar bu şekilde ilerliyor
Genelde kendiliğinden geçiyor yada aynı şekilde kalıyor
Sadece daha çok dikkat edersin grip vs olmasın diye
Çünkü daha zayıf düşüyor daha geç atlatıyorlar
İçini ferah tut
İyi bir doktor bul ve bundan sonra takibini hep aynı doktora yaptır

Iki oglum da premature doğdu iksiindede basimiza geldi dediginiz durum.. büyük oglum da 2.5 3 yaşına kadar takip edildi düzeldi sorun kalmadı simdi kucuk 1 yaşında oda takipli 6 ayda bir fln kontrol ediyoruz çoğu bebekte olabilen bir durummuş zaten cok büyük sikinti olsa doktor hemen ameliyat der

Sizin de yavrunuza geçmiş olsun inşallah benim bebeğim de 2 aylık doktoru 4 aylıkken kontrole çağırdı böyle kalırsa sıkıntı yok dedi daralma ilerlerse balon koyarız dedi inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz. Allah çocuklarımıza şifa versin

Benim kizim da kalbinde delik vardı 2 tane gebeligim de anlaşıldı büyükmüş biraz doğdu hemen kardiyoloji doktoruna gittik 2 delik ve henüz tam gelişmemiş kalk kapakcigi vardı. Doktor ultrasonla baktı 1 aylikti 7 aylık olunca tekrar gel dedi bizede başka bir şey yok vermedi 7 aylık olduğunda tekrar gittik çok şükür kalp kapakcigi ve delikler küçülmüş kapandı dedi. Takip istemiş çünkü bebeğiniz çok küçük daha iyileştirir korkmayın çok çok büyük atraksiyon ve ya çocukta herhangi bir problem olmadığı müddetçe bekleyin derim onlar çok güçlüler korkmayın iyilesecektir. Kizim 15 aylık oldu koşturup oynuyor inşaAllah oğlunuz da öyle olcak

Yeğenimde var galiba ayni sorun. Çok hassas bi bebek. Anne karnında belli oldu bu durum. Doğumdan sonra ameliyat bile demişlerdi. Şimdi 1,5 yaşında tamamen iyileşti. Biraz fazla hasta oluyor o kadar.
Merhabalar bende 28 haftalık gebeyim bendede aort damarında darlık var dedi doktor iki gündür ne yerdeyim ne gökte nolur bana bir yardım edin yeğeninizin durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…