- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Normal olanı bu ama. Ortalığı yıkıp hayatı durdurunca ne olacak? Çocuk düzelecek mi? Doktor en kötü ihtimal ameliyat demiş ama muhtemelen kendiliğinden düzelecek, bir çok çocukta oluyor. Kalp hastasıymış gibi düşünüp kendinizi üzmeyin. Siz duygularınızı biraz abartılı yaşıyorsunuz. Sarılık olduğunda da böyle yapmıştınız.Allah im evladinizi korusun. Aynı gün göz muayenesi vardı o içerde biz dışarda agladik. Biz ona bikaç dakika için kıyamazken 10 dk sonra kalbi ogrendik kardiyolojiden. Hayat oyke tuhaf ki ve ben oyle sakinim ki sanki oğluma ihanet ediyor gibiyim mesela suan erkek kardeşimin kız ark kiyafet bakmaya çıktım sözleri olacak ve benden başka kimse yok. Oysa ortalığı yikmali hayatı durdurmaliydim
Bende gecmese bile ilerlemedigini hayati faktorlerini degistirmeyecegini duymustum bi anneden. Bebekten bebege degisir tabi. Gecer insallah skmayin caninizi bu hastane isleri zor hep anneler korkulu Tek caremiz dua ve sabirNasip yani ya Allah aşkına tam yazar misiniz doktor bana iyileşme olmaz en fazla ilerlemez dedi koyulan teşhis adı Pulmoner stenoz (Valvüler, Hafif) inşAllah dedikleriniz de budur lütfen öğrenip yazar misiniz
Benim kizim da kalbinde delik vardı 2 tane gebeligim de anlaşıldı büyükmüş biraz doğdu hemen kardiyoloji doktoruna gittik 2 delik ve henüz tam gelişmemiş kalk kapakcigi vardı. Doktor ultrasonla baktı 1 aylikti 7 aylık olunca tekrar gel dedi bizede başka bir şey yok vermedi 7 aylık olduğunda tekrar gittik çok şükür kalp kapakcigi ve delikler küçülmüş kapandı dedi. Takip istemiş çünkü bebeğiniz çok küçük daha iyileştirir korkmayın çok çok büyük atraksiyon ve ya çocukta herhangi bir problem olmadığı müddetçe bekleyin derim onlar çok güçlüler korkmayın iyilesecektir. Kizim 15 aylık oldu koşturup oynuyor inşaAllah oğlunuz da öyle olcakCuma günü ogrendik. O da benim paronayak olup kardiyoloji muayenesi istememle,nasip kismetle oldu.
Akcigere giden kalp damarinda 22 (ölçü biriminine hakim değilim ) daralma mevcut,6 ay sonra kontrol dedi yolladı bizi doktor. Ne tavsiye ne neden sonuc açıklaması... 6 ay sonra ilerleme yokss sorunda islem olmadan takip, varsa balonla acma....
Ben bu surede neyi yapmalı neyi yapmamalıyim? Ateş düştüğü yeri yakarmis ama en azından bu ateşe daha önce düşüp kurtulan var mı diye konu açıyorumoglum henuz 3 aylik bu arada. Dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun.
Merhabalar bende 28 haftalık gebeyim bendede aort damarında darlık var dedi doktor iki gündür ne yerdeyim ne gökte nolur bana bir yardım edin yeğeninizin durumu nasılYeğenimde var galiba ayni sorun. Çok hassas bi bebek. Anne karnında belli oldu bu durum. Doğumdan sonra ameliyat bile demişlerdi. Şimdi 1,5 yaşında tamamen iyileşti. Biraz fazla hasta oluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?