- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Kuzum benim cok gecmis olsun. Allah'tan acil sifalar.Cuma günü ogrendik. O da benim paronayak olup kardiyoloji muayenesi istememle,nasip kismetle oldu.
Akcigere giden kalp damarinda 22 (ölçü biriminine hakim değilim ) daralma mevcut,6 ay sonra kontrol dedi yolladı bizi doktor. Ne tavsiye ne neden sonuc açıklaması... 6 ay sonra ilerleme yokss sorunda islem olmadan takip, varsa balonla acma....
Ben bu surede neyi yapmalı neyi yapmamalıyim? Ateş düştüğü yeri yakarmis ama en azından bu ateşe daha önce düşüp kurtulan var mı diye konu açıyorumoglum henuz 3 aylik bu arada. Dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun.
Balon dan sonra tekrarlarsa ameliyat kacinilmazmis. Size de Allah bir daha gostermesin çok geçmiş olsunAçık kalp ameliyatı oldum yakın zamanda. Bir anda teşhis bir anda ameliyat çok zordu. Ki bebeklerde kalp deliği ufurne vs genelde oluyor ve 2 yasina kadar geçiyor. Bişey yapmaniza gerek yok bu sürede ama strese de girmeyin allah korusun daha skntili olanları var .eğer ilerlese ki inşallah ilerlemez balon yöntemi ameliyat gibi bişey degul basit bir işlem sadece .güzel gunlerinizi stresle heba etmeyin tadını çıkarın yavrunuzla. .zaman hızlı çabuk buyuyorlar
Allah im evladinizi korusun. Aynı gün göz muayenesi vardı o içerde biz dışarda agladik. Biz ona bikaç dakika için kıyamazken 10 dk sonra kalbi ogrendik kardiyolojiden. Hayat oyke tuhaf ki ve ben oyle sakinim ki sanki oğluma ihanet ediyor gibiyim mesela suan erkek kardeşimin kız ark kiyafet bakmaya çıktım sözleri olacak ve benden başka kimse yok. Oysa ortalığı yikmali hayatı durdurmaliydimCanim..benimde 3 aylik bi oglum var Allah yardimcin olsun simdi senin icin icini yiyo biliyorum ama dualarim miniginle beraber olcak..umutsuzluga kapilma..baska bi doktora daha git internetten arastirma yap..zor mesele annelik hasta oldugu zaman baktikca gozlerin doluyo..ama evladin icin guclu olmak zorundasin herseyin bi caresi vardir ben hamileyken..doktor bebeginin beyninde kist var dedi cok agladim..cok uzuldum ama 1 ay sonra gectigini ogrendim herseyin bir caresi vardir seni cok iyi anliyorum..sanki benim oglummus gibi hissettim okurken gozlerim doldu
İlk once bu psikoloji den kurtulun lutfen boyle yaparsanız sız hasta olursunuz o zaman bebegınıze kım bakacak onu düşünün bebekler anne gergin uzgun olunca hissediyor unutmayın üstelik daha kotu bir durum yokken bu kadar uzulmeyın İnş Rabbim şifa versin ilerde bu kadar uzuldum şükür bısey yok dersınız umarım Rabbim saglıkla huzurla büyütmeyi nasıp etsinAllah im evladinizi korusun. Aynı gün göz muayenesi vardı o içerde biz dışarda agladik. Biz ona bikaç dakika için kıyamazken 10 dk sonra kalbi ogrendik kardiyolojiden. Hayat oyke tuhaf ki ve ben oyle sakinim ki sanki oğluma ihanet ediyor gibiyim mesela suan erkek kardeşimin kız ark kiyafet bakmaya çıktım sözleri olacak ve benden başka kimse yok. Oysa ortalığı yikmali hayatı durdurmaliydim
Hayir cikip hava alarak sakinligini koruyarak en guzelini yapmissin oglun icin ayakta durmalisinAllah im evladinizi korusun. Aynı gün göz muayenesi vardı o içerde biz dışarda agladik. Biz ona bikaç dakika için kıyamazken 10 dk sonra kalbi ogrendik kardiyolojiden. Hayat oyke tuhaf ki ve ben oyle sakinim ki sanki oğluma ihanet ediyor gibiyim mesela suan erkek kardeşimin kız ark kiyafet bakmaya çıktım sözleri olacak ve benden başka kimse yok. Oysa ortalığı yikmali hayatı durdurmaliydim
Öyle düşünme,buna da çok şükür , yoğun bakım önlerinde , ameliyathane önlerinde çocuklarını bekleyen anneler var, inşallah senin bebeğin hiç müdahale ihtiyacı olmadan büyüyecek belkide, umutsuzluğa kapılmamalısınAllah im evladinizi korusun. Aynı gün göz muayenesi vardı o içerde biz dışarda agladik. Biz ona bikaç dakika için kıyamazken 10 dk sonra kalbi ogrendik kardiyolojiden. Hayat oyke tuhaf ki ve ben oyle sakinim ki sanki oğluma ihanet ediyor gibiyim mesela suan erkek kardeşimin kız ark kiyafet bakmaya çıktım sözleri olacak ve benden başka kimse yok. Oysa ortalığı yikmali hayatı durdurmaliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?