OĞLUMDA ÇARPMAYA BAĞLI YÜZÜNDE ÇUKUR OLUŞTU:( YARDIM..

Esmkt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
39
4
38
Merhaba , oğlum şuan 4 yaşında bir buçuk yıl önce evde koşarken sağ yanagını şiddetli bi şekilde duvarın köşesine çarptı önce morardı normal bir morarma geçer diye düşünürken yanağında 2 cm lik çizgi şeklinde çukur oluştu. Aile hekimi zamanla geçeceğini tedavisi olmadıgını söyledi hala iz aynı şekilde duruyor.bu durumu yaşayan yada bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim her gördüğümde üzülüyorum

Geçmiş olsun. Bu konuda aile hekiminden ziyade estetik cerrahiye başvurmanız daha iyi olur bence. Mesela araştırma hastanelerinin plastik cerrahi bölümleri daha çok yardım edebilir. Bir tedavi önerirlerse uygun bir doktor araştırırsınız.

İlginize teşekkür ederim.söylediginiz gibi estetik cerraha götürelim inşallah bir çaresi vardır.

Canım geçmiş olsun Allah beterindn korusun öglun kac yaşında bilmiyorum ama estetik doktorları yüzdeki cöküklük cukur için dolgu yapıyorlar estetik doktoruyla bir görüşün bence

Aile hekimi bu durumu pek bişey yapamaz çünkü onların alanı değil devlet yada üniversite hastanlerinin palstik cerrahi bölümüne götür yapılacak bişey varsa zaten yaparlar devlet bu tür cerrahi müdahale yada ameliyatları karşılıyor zaten.

Tamam çok teşekkür ederim

Aynısı küçükken kardeşime oldu ve yanagında gamze gibi kaldi canım..Allah şifa versin

Tamam çok teşekkür ederim
geçmiş olsun kardeşim hiic üzülme beterin beteri var şimdi herşeyin çaresi var rahat ol şimdi olmasa bile gelişimini tamamladımmı cukur olanı kısımı düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…