Tuvalet Eğitimi Oğluma tuvalet egitimini nasil verebilirim???

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Zorhayatben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
11
36
25 aylik ogluma 4 gundur tuvalet egitimi vermeye calisiyorum.henuz hiç haber vermedi çisini.kakayi beklemiyorum henuz.bezini hiç baglamadim 3 gecedir hic islatmadi.gunduz uykusunda da islatmadi.disariya cikardim birkac defa 1 2 saat hic islatmadan eve donduk.ancak evde tutamiyor ve ben yokken yapiyor.kakasini da 4 gundur 3 defa yerlere yapti ve beni çagirdi , anneee kirliii diye temizlememi istedi.ancak hergun sabah mutaka yaparken bugun hala kakasini yapmadi ve bugun onceki gunlerden daha cok altini islatti tuvaletede ilk gunler gibi gitmek istemiyor.ne yapmaliyim hep sakin davraniyorum alisir mi sizce deneyimli anneler fikirlerinize çok ohtiyacim var

Son düzenleme:
Gece ve disarda kacirmiyorsa bence devam edin.
Bende 23 aylik kizima bayramdan dönünce 5 gun denedim. Gece bezimiz hâla cok dolu. Gunduz hep kacirdi wcde hic yakalayamadik. En son 5. Gun gunduz bezini taktim artik defalarca kacirinca dayanamadim. Ve aglayarak korkarak beze kaka yapti. Bende istersen tuvalete gidelim dedim istemedi. Tamam korkma bezine yapabilirsin dedim ve tekrar açmadım. Sonraki ay tekrar denemeyi düşünüyorum

Ha bide benim kizim gunduz uykusunda bile hep kacirdi daha tutma durumu yoktu

Bence devam oğlunuz hazır gibi duruyor. Süreçlerimiz aynı oğlum 8. Günde alıştı biraz daha. Sabredin derim Allah kolaylık versin:)

Bence devam oğlunuz hazır gibi duruyor. Süreçlerimiz aynı oğlum 8. Günde alıştı biraz daha. Sabredin derim Allah kolaylık versin:)
Ayy umarim öyle olur ya bu gün biraz umudumu yitirdim.cok hevesliydim iyi gidiyordu sanki ama bu gun tuvalete kirk takla atarak goturdum resmen .gitmek istemiyor artik

Ayy umarim öyle olur ya bu gün biraz umudumu yitirdim.cok hevesliydim iyi gidiyordu sanki ama bu gun tuvalete kirk takla atarak goturdum resmen .gitmek istemiyor artik
Benim oğlum hala girmiyor tuvalete lazımlığa 8.güne kadar bir kere oturdu 2 3 saniye hemen kalktı.sonra birden bir oturdu oyun yapar gibi oturtturdum çiş yaptı sonrası da geldi biraz daha sabır çünkü tamda ben o gün umutsuzluğa düimüştüm :)

Benim oğlum da 26 aylık. Pazartesi günü başladık eğitime. İlk günden düne kadar herşey gittikçe iyi gidiyordu. 3 ve 4. günler kendisi çişinin geldiğini söyledi hatta dün hiç ıslatmadı altını ama bugün ilk günden kötüydü. Sadece 3 sefer tuvalete yaptı çişini. O da benim teklif etmemle. 4 sefer de yerlere yaptı. Sıkıldı sanırım ne yapmak lazım bilemedim. Bunun eğitim sürecinde normal bir durum olup olmadığını da bilmiyorum. Acaba benimle aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Benimki de bu gun 5. Gun ve 4 gecedir kuru kalkarken bu gun sabaha kadar hep islakti sabahta tuvaleti istrmedi odanin ortasina yapti.tuvaleti istemiyor binbir oyun yapiyorum gelmiyor .bu normal mi bende anlayamadim canim sıkıldı iyice vazgecmekte istemiyorum

Umarim bu da oyle olur.acaba baska cocuklar çisini yaparken gorse ister mi o da denemeyi dusunuyorum aslinda

Umarim bu da oyle olur.acaba baska cocuklar çisini yaparken gorse ister mi o da denemeyi dusunuyorum aslinda
Benim 6 yaşında ki yeğenim geldi izledi onu yaparken baya da dikkatli baktı yine yaklaşmamıştı. Ama bir takım şeyleri kafasında oturtması için faydalı olabilir bana çok soru sordu sonrasında buradan mı çiş çıkıyor tuvalete mi gidiyor diye

Denemeye deger yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…