oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

Suan nasıl bası dönüyor mu
Merak ettim iyilestimi bi problem yok dimi?
Ne durumda evladınız? Umarım daha iyidir. Merak ediyoruz biz de burda, güzel haberlerinizden mahrum etmeyin bizi olur mu..
çok daha iyi. baş dönmesi yok denecek kadar azaldı. Hiç kusmadıda bu süreç zarfında. salı yı bekliyoruz işte kbb ye götürmek için. o zaman içimiz tam rahat edecek. çok teşekkür ederim ilginiz için :) sonucunu da yazarım mutlaka.

normaldede inat ve agrasifti 2 yaş sendromundan dolayı ama kazadan sonra daha bir aksi gb geliyor babasına ve bana . çok el üzeride mi tuttuk ondan mı böyle oldu yoksa kazanın psikolojisi mi anlamadık.

normaldede inat ve agrasifti 2 yaş sendromundan dolayı ama kazadan sonra daha bir aksi gb geliyor babasına ve bana . çok el üzeride mi tuttuk ondan mı böyle oldu yoksa kazanın psikolojisi mi anlamadık.
Bi laf vardir çocuğumun hasta olduguna degil huyunun degistine yanarim diye her cocuk ayni malesef en ufak bi fazla ilgide ipin ucunu kaçırıyorlar.normal

Yani tabii çocuk illa ki korkmuştur.. ee bir de günlerdir hırpalandı yavru tomografiydi baş dönmesiydi kusmaydı derken çok ama çok normal agresif olması. Siz bir de beni görseniz evlerden ırak.. yani yaşayan bilir öyle söyleyeyim..ama merak etmeyin tam düzelsin unutur o hepsini..

allah beterlerinden korusun.. daha iyi olmasına çok sevindim..

bizim için önemli değil sağlıklı olsunda dağıtsın diyoruz ama kendini tehlikeye atıyor.

Kbb ye götürdüm baktı sıkıntı yok dedi. Kulak kristali için test yapmadı belirtiler geçtiği için. 2 hafta içinde belirtiler oluşursa getirin mutlaka dedi. Sarsmamalıymışız çok fazla , yediklerine de dikkat edeceğiz. İlginiz için teşekkür ediyorum hanımlar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Cok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…