- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
teşekkür ederim. şu an en iyi ihtimal onu görüyoruz. kaç gündür moralimiz çok bozuk.Çok geçmiş olsun, kulak kristalleri kayması degildir umarım çünkü birkere yerinden oynayınca aynı sorun sürekli tekrarlayabiliyor benim yeğenimdede var, ufakken bi çarpma sonucu oluşmuştu ve ara ara tekrarlıyor.
Umarım kalıtsal hiçbi durum yoktur
tedavisi nasıl oldu peki?Çok geçmiş olsun, kulak kristalleri kayması degildir umarım çünkü birkere yerinden oynayınca aynı sorun sürekli tekrarlayabiliyor benim yeğenimdede var, ufakken bi çarpma sonucu oluşmuştu ve ara ara tekrarlıyor.
Umarım kalıtsal hiçbi durum yoktur
doktora götürdüm hanfendi. 3 gündür doktor doktor geziyoruz. iyice okuyun isterseniz.Doktor varya yardim diyecegine doktora gotursen daha hayirli olur
Götürmus zaten bu ne tavırDoktor varya yardim diyecegine doktora gotursen daha hayirli olur
doktorlar bayram tatiline girmişler.Doktor varya yardim diyecegine doktora gotursen daha hayirli olur
tedavisi nasıl oldu peki?
Kristaller yerinden oynayınca cok fena hastalanıyor, başını kaldıramıyor birsürü dengesizlik yaşıyor çünkü haliyle bünyedeki denge alt üst oluyor.tedavisi nasıl oldu peki?
Illaki vardir durum acil basi donmesi onemli bence ozele gidindoktorlar bayram tatiline girmişler.
Ben onunla konusuyorum su sitede ne cok avukat var sanane? Dahada yazmaGötürmus zaten bu ne tavır
fakülteye bakmadım hiç. bakayım hemen.Kulakla ilgili olması mümkün duruyor ancak muayene gerekli. Ters bir zamana denk gelmiş. Bazen bayramda bazı günlerde nöbete kalan doktorlar da oluyor, en azından benim okuduğum fakültede öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?