• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

akrepburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
561
258
103
Pazartesi 2 yaşındaki oğlumun yanağına parkta salıncak çarptı morardı. Diğer şakak tarafında düşmeden kaynaklı yara oluştu. Babası eve getirdiğinde gözlerinde biraz kayma oluştu ve kustu. başını da tutamıyordu. acile gittik röntgen - tomoğrafi çekildi bir şey yok dendi ve kusması için serum yedi. Eve döndük .

Salı günü sabah 6 da tekrar kustu baş dönmesi ve sersemlik hep vardı. Tekrar acile gittik.tomografi çekildi beyin cerrahisi baktı temiz dedi. Çocuk hastalıklarına yönlendirdi enfeksiyondan şüphelenip. Burda da tahliller temiz çıktı. eve gönderildik.

3. gün 10.30 da tekrar kustu beyin cerrahisine gittik. Yine tomoğrafi çekildi yine temiz çıktı. bulantı için şurup yazdı sadece. Baş dönmesi için bir şey demedi.

Bugün 4. gün ve sersemliği, baş dönmesi devam ediyor.kusma olmadı bugün. bir komşununda başına böyle bir şey gelmiş. Kulak kristallerinin kaydığını söylemişler. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi bizim sıkıntımız da? Doktorlar bayram tatiline çıktılar mecbur buraya sormak zorunda kaldım.

Çok geçmiş olsun, kulak kristalleri kayması degildir umarım çünkü birkere yerinden oynayınca aynı sorun sürekli tekrarlayabiliyor benim yeğenimdede var, ufakken bi çarpma sonucu oluşmuştu ve ara ara tekrarlıyor.
Umarım kalıtsal hiçbi durum yoktur

Çok geçmiş olsun, kulak kristalleri kayması degildir umarım çünkü birkere yerinden oynayınca aynı sorun sürekli tekrarlayabiliyor benim yeğenimdede var, ufakken bi çarpma sonucu oluşmuştu ve ara ara tekrarlıyor.
teşekkür ederim. şu an en iyi ihtimal onu görüyoruz. kaç gündür moralimiz çok bozuk.

tedavisi nasıl oldu peki?

Kulakla ilgili olması mümkün duruyor ancak muayene gerekli. Ters bir zamana denk gelmiş. Bazen bayramda bazı günlerde nöbete kalan doktorlar da oluyor, en azından benim okuduğum fakültede öyle.

Kristaller yerinden oynayınca cok fena hastalanıyor, başını kaldıramıyor birsürü dengesizlik yaşıyor çünkü haliyle bünyedeki denge alt üst oluyor.
Tedavi şeklini kendi gözümle görmedim fakat doktora gidiyor ve orada müdehale ediliyor, bişekilde kristaller tekrar yerine getiriliyor.
Sizin için özel msj attım kendisine,hemen dönerse ayrıntılı ögrenip yazabilirim

Back