Çocuk Hastalıkları oğluma neler oluyoo böyle:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
96
40
Bursa
selam kızlarr.oğlum dün gece hiç uyumadı:1no2:...hep ağladııııııııısenağlama..emmediii..:1no2:.bugün dr giitik aşımız vardı.yapılamadıı :teselli:çünkü üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyomuşş.öksürük burun akıntısı vardı.sürekli hapşırıyoryduu..alerjimizde feci şekilde azdıı.bu da yetmezmiş gibi diş çıkarıyoruzz.oğlum beni emmiyoo.ek gıdalara başlıycaz..mama olarak aptamil..yoğurt,meyvesuyu veya püresi.sebze çorbası 3 gün arayla değiştirerekk..bir sürü ilaçla eve döndükk.şurup,burun damlası,alerji şurubu......... aman arkadaşlarım bebişlere dikkat edin salgın varmışş...hasta olunca çok zorr..hepiniz oğluma dua edin kızlar buna çok ihtiyacımız var:a015:.üzüntüden sütüm azaldıı.bunada şükür ...:Saruboceq:​

birde bu ay hiç kilo almamış oğluşumm..sadece 200 gr..boyu baş çevresii vs aynııı​

oy kıyamam ya ...
insanlardan uzak tut biraz öpmesinler kem gözle bakmasınlar ağızlarından bi maşallah kelimesi çıksın yani ..Allah ım yanınızda olsun inşallah düzelir en kısa zamanda benim kızımda geçen hafta hastaydı ilaçlarının yanında ben ıhlamur da verdim 3*4 çay kaşığı sende dene istersen ..

cnm çok geçmiş olsun aman ilaçlarını falan ihmal etme.kimisi mama falan vermek istemez sakın ihmal etme bebişin doysun da mamayla doysun hiç faketmez.
allah bebişine şifa sana kolaylık versin.

çok saol canım..kızınada geçmiş olsunn.ıhlamuru deniycem canım:)

cnm çok geçmiş olsun aman ilaçlarını falan ihmal etme.kimisi mama falan vermek istemez sakın ihmal etme bebişin doysun da mamayla doysun hiç faketmez.
allah bebişine şifa sana kolaylık versin.

teşekkür ederim cnm.ilaçlara düzenli kullanıcam oğlum iyileşssinde napalım mamaya başlıcaz.umarım içer...

gecmıs olsun canım ılaclar ıyı gelır duzelır ıns benımkıde ılaca baslayınca cabuk atlattı bu herkezın sorunu kılo almaması sanırım buaylarda herkesın duruyor kılo almaları

nurcanım çok geçmiş olsun erenime ay çok zor ya dün gittik bizde 70 gr almış 6 aylık olan mamalardan da yedirebilirsin dedi alerjisi içinde bez işi bitince vücudu atar dediyine krem verdi hafiftan söndü maşallah.dişi çıkıyomuş yine ertuğunda caljel o çok hafif dedi dentinox jel verdi sabah kşam sürcez sadece diğer zamanlarda yaptığım yağı ve caljeli sürüyorum dünden bu yana 150 içiyo maşallah kuzuma 41 kere maşallah erenimde biran önce yer umarım canım dün yemedimi mamayı yada sütünü

cnm benim işin zor walla Allah sağlık versin eren'ime bir an önce cnm.ek besinlere başlayınca alır kilo tatlm.bu ara hepimizinki iştahsız yada az yiyo.malum dişlerin çıkacak olması etkiliyo miniklerimizi.elvin de eskisi gibi yemiyo cnm.üzme sen de kendini tatlım dermatitte inş ilaçlarla hafifler cnm benim

hepiniz saolun kızlar iyiki varsınızz.ertuğcum dentinox bizede verdi dr..dediğin gibi uykuda verdim süt canım içti..
elvincim inşlh kilo alırlar şu dişlerde rahat bi şekilde çıkar umarım.tatlı kızını öpüyorumm.
diğer arkadaşlarım sizlerede teşekkür ediyorumm..

nurcancıgım canım geçmiş olsun yhaa erenimize çok üzülüyorum bend e inş. ii olur canım .. neler olmuş yavruma öle allahım acil şifa versin kuzuma da hemen agucuklara başlasın inş.. inş alır canım kilolarını yine üzülme canım ark.. nolur..

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıorum bizde 2haftadır aynı durumdayız 1hafta ilaç kullandık enfeksiyonu geçince aşılarını yaptı dr. 1ayda sadece 350gr almış demiştim ya sana 1hafta ek gıdaya başladık ve bu 1hafta içnde sadece 30gr almış o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sütüm azaldı ki bana deseler 1ay önce sütün azalcak gülerdim öyle çok sütüm vardı ki göğsümü çıkarınca fışkırıodu hala şoktayım ne oldu bize diye bide akşamları 8-11arası morarırcasına ağlıo yavrum bitkin düşüyor uyyor ...ek gıda da milupanın sütlü pirinçli muhallebisini sevdi biras , kavanoz mamalarını az yiyo sıkılıo hemen hiç doymamış gibi gelio bana
offf annelik ne zormuş ya...bide en kolay emzirmekmiş mama yedirmek hele bide almıosa çok zor...

[ı]mavişşş çok geçmiş olsun canım nş en kısa zamanda düzelir erenimz.üzme kendini arkadaşım dicem ama anneyiz biz .öpüyorum ereni canım[/ı]

geçmiş olsun canım..acil şifalar inşallah.düzelir annesi merak etme allah daha kötü şeylerden korusun oğlunu....melekler hep başucunda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…