- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
-
birde bu ay hiç kilo almamış oğluşumm..sadece 200 gr..boyu baş çevresii vs aynııı
oy kıyamam ya ...
insanlardan uzak tut biraz öpmesinler kem gözle bakmasınlar ağızlarından bi maşallah kelimesi çıksın yani ..Allah ım yanınızda olsun inşallah düzelir en kısa zamanda benim kızımda geçen hafta hastaydı ilaçlarının yanında ben ıhlamur da verdim 3*4 çay kaşığı sende dene istersen ..
cnm çok geçmiş olsun aman ilaçlarını falan ihmal etme.kimisi mama falan vermek istemez sakın ihmal etme bebişin doysun da mamayla doysun hiç faketmez.
allah bebişine şifa sana kolaylık versin.
selam kızlarr.oğlum dün gece hiç uyumadı:1no2:...hep ağladııııııııısenağlama..emmediii..:1no2:.bugün dr giitik aşımız vardı.yapılamadıı :teselli:çünkü üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyomuşş.öksürük burun akıntısı vardı.sürekli hapşırıyoryduu..alerjimizde feci şekilde azdıı.bu da yetmezmiş gibi diş çıkarıyoruzz.oğlum beni emmiyoo.ek gıdalara başlıycaz..mama olarak aptamil..yoğurt,meyvesuyu veya püresi.sebze çorbası 3 gün arayla değiştirerekk..bir sürü ilaçla eve döndükk.şurup,burun damlası,alerji şurubu......... aman arkadaşlarım bebişlere dikkat edin salgın varmışş...hasta olunca çok zorr..hepiniz oğluma dua edin kızlar buna çok ihtiyacımız var:a015:.üzüntüden sütüm azaldıı.bunada şükür ...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?