• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ogluma nazarmi degiyor :(

hazalyc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
1
0
6
34
Antalya
Mrb arkadaslar biri 4,5 biri 10 aylik iki oglum var cocuklarimi nezaman biri gorup bisey dese nezaman disari ciksak basina biis geliyor oyun parka birakiyorum tlf gelior ya dudagi patliyo ya disi ya hasta olup bi hafta yatiyor seneye okula gondericem alissin istiyorum ama hep kafamda sorular hep korkuyorum ogluma nazarmi degiyor diye dusunmeye basladim yoksa her cocukmu boyle? Buyuk oglum ufakligindan beri bu boyle devam ediyor cok yakisikli ne guzel gozlerin vs diyorlar aninda bisey oluyor cocuguma yasayan varmi ne yapmam gerek kisaca anlatmaya calistim yqrdimci olursaniz cok sevinirim.

Bende nazara inanırım ama çocuk bunlar düşe kalka büyüyecekler elbette.
Eğer çok tedirgin oluyorsanız nazar değmemesi için dua okuyabilirsiniz.

Tstlim ayni seyler bwnimde basoma cok sik geliyor bebekken disari ciksak cocuk hicbirsebep yokkek bir aglama basliyorxu hic susmadan saatlerce catlayacak saniyordum simdi buyudu dort yasi.da daha yeni hicbirseyyokkenhastanelik olduk on gun hastanede yattik tahliller yapildi sonuc hep temiz cikti doktorlar bile nazar degmis dediler canim kalabaliga girdiginiz zamsn bol bol oku felak ve nas dualari nazar duasi ben oyle yapiyorum

Back