merhaba arkadaşlar,
22 aylık bir oglum var yemeklerini düzenli ve elimizden geldigince sağlıklı olmasına gayret ederek veriyoruz.Kahvaltısını cok güzel yapıyor tatlıya cok düşkün ana yemekleri yediriken biraz zorluk cıkarıyor ama sonuc olarak 1 tabak yemegi genelde bitiriyoruz..sonuç 12 kilo çırpı bacak(çıplakken şöyle bir bakıyorumda sanki hiç bişrşey vermiyoruz yedirmiyoruz gibi üzülüyüorum..sağlığının yerinde olması tabiki cok daha önemli ama ne biliyim şöle biraz ele gelse hiç fena olmayacak..cevre faktörlerinide atlayamycam babannemizin cok zayıf bu cocuk cok falancanın oğlu bundan küçük topaç gibi serzenişleride takmamaya caslıssanda sinir bozuyor ..sizin kullandıgınız saglığına zarar vermeyecek vitamin olabilir yada yemek tarifleri varmı kilo almasına yardımcı olacak..yardımınızı rica ediyorumm..Bu arada çok hareketli sadece tv de pepee varken oturuyor onun dısında hep ayakta kosturmacayla geciyor beyefendinin hayatı..
yazdıklarını okuyunca cok guldum bıran kendım yazıyorum sandım bu kadar mı benzer benım oglumda 2 yasında 14 kılo cırpı kollra bacaklar kıyafetlerle bıseye benzıyor yoksa somoli acı gıbı bıde boyuda uzun 96 cm ıyıce cırpıya benzıyor
benım kaynanamda cok zayıf cok zayıf dıye dıye omrumu yedı bıtırdı
takma dıyecem ama malesef ben beceremedım
duzenlı yedırıyorum sureklı ama dedıgın gıbı duvara tırmanacak nerdeyse
olmayınca olmuyor yanı yedırmeyel bakmayla ılgılenmeyle hıc alaksı yok sormadıgım doktor kalmadı hepsı bunye meselesı bazı cocuklar boyle oluyor dıyor saglıklı olsunda farketmez dıyen oluyor sımdı balık yagı kullanıyoruz ama pek ıse yaradıgını sanmıyorum
aynıyız yanı hıc dert etme ne yapalım saglıkları ıyı olsun omurlerı uzun olsun varsın zayıf olsunlar
Of kızlar benimde oğlum 29 aylık ve hala 12 kilo. Napacağımı şaşırdım. Yemiyor kullanmadığım iştah şurubu kalmadı. Bide asıl sorun şu geçen haziranda sünnet yaptırmak zorunda kaldım. Bi alakası varmı bilmiyorum ama o dönemden sonra hiç çorba içmedi. Tencere yemeği zaten yemiyor. Tatlarını dahi bilmiyor. Süt yok yoğurt yok. Sadece meyve, et yiyor. Bide patates kızartması ile köfte oda bin türlü nazla. Napacam bilmiyorum. Bi akıl verin psikoloğa falanmı gitsem acaba çorbasız yemeksüz sütsüz ben bu oğlanla napıcam yaaaa((((
valla bnede yediklerini yaradığını bize attığı şaplaklardan bide bieşy isteyince vermiyorsam onu çekiştirmesinden anlıyorum.tabi bide göbeğinden.kardelencim en azından seninki yemiyo.yemiyoda kilo almıyor diye biliriz ama benimki yiyo yani.
kurt mu var acaba bizimkilerde bi tahlil yaptırmak lazım çocuk doktoruna götürüp aslında ya..
Bağırsaklardaki parazitlerin belirtileri şunlardır:
Karın ağrısı
Şiddetli gaz
Karın bölgesinde kramplar
Geçici ishaller
Burun kaşıntısı
Anüste kaşıntı
Gözlerin altında halkalar
Sabah bulantıları
Yastığa salya akması
Diş gıcırdatma
Dil kenarında kabartılar
Kilo alamama
Ağız kokusu
İştahsızlık
Yorgunluk
Halsizlik
Vücutta kaşıntılar
Baş dönmesi
Devamlı açlık duygusu
Dışkıda parazitlere rastlanması
canım senın oglunun da ıyı boyu masllahCnm yine seninkinin boyu 96 cm maşallah.. ay bnmkinde oda yok 87 cm cüce:)) tam felaket ama gücü yerinde walla arada şakalasırken bir yapıştıyor sanki büyük insan..yediklerinin yaradıgını bir tek ordan anlıyorum ..ay tombik cocuklara özeniyorum giydikleride yakısıyor..bizimki tam kuru toto
canım ben de aralıkta sunnet yaptırdım oglumu onunla lalakalı oldugunu sanmıyor cocukarın bı donemlerı oluyor oglum bı ara yumurtanın sarısını yerdı beyazını yemezdı sımdı tam tersı melemen yıyordu sımdı yemıyor meselaOf kızlar benimde oğlum 29 aylık ve hala 12 kilo. Napacağımı şaşırdım. Yemiyor kullanmadığım iştah şurubu kalmadı. Bide asıl sorun şu geçen haziranda sünnet yaptırmak zorunda kaldım. Bi alakası varmı bilmiyorum ama o dönemden sonra hiç çorba içmedi. Tencere yemeği zaten yemiyor. Tatlarını dahi bilmiyor. Süt yok yoğurt yok. Sadece meyve, et yiyor. Bide patates kızartması ile köfte oda bin türlü nazla. Napacam bilmiyorum. Bi akıl verin psikoloğa falanmı gitsem acaba çorbasız yemeksüz sütsüz ben bu oğlanla napıcam yaaaa((((
Oğlum çok iştahlıydı, ne versem yiyordu ama kilo alamıyordu, zayıftı. 14 aylıkken beslenme uzmanına gittik. Yediklerine, içtiği sütlere bakarak dengesiz beslendiğine karar verdi. Proteini (yumurta, peynir, süt, et, muz) ve sebzeyi çok veriyormuşum. Karbonhidratı az veriyormuşum. Her yemekte pilav, makarna, bulgur veya börek de olsun dedi. Yemeklerini ekmekle vermemi istedi. 2 ay içinde kilosu boyuna uygun hale geldi. Bir de yemekler mutlaka zeytinyağ ile yapılsın dedi :)
merhaba arkadaşlar,
22 aylık bir oglum var yemeklerini düzenli ve elimizden geldigince sağlıklı olmasına gayret ederek veriyoruz.Kahvaltısını cok güzel yapıyor tatlıya cok düşkün ana yemekleri yediriken biraz zorluk cıkarıyor ama sonuc olarak 1 tabak yemegi genelde bitiriyoruz..sonuç 12 kilo çırpı bacak(çıplakken şöyle bir bakıyorumda sanki hiç bişrşey vermiyoruz yedirmiyoruz gibi üzülüyüorum..sağlığının yerinde olması tabiki cok daha önemli ama ne biliyim şöle biraz ele gelse hiç fena olmayacak..cevre faktörlerinide atlayamycam babannemizin cok zayıf bu cocuk cok falancanın oğlu bundan küçük topaç gibi serzenişleride takmamaya caslıssanda sinir bozuyor ..sizin kullandıgınız saglığına zarar vermeyecek vitamin olabilir yada yemek tarifleri varmı kilo almasına yardımcı olacak..yardımınızı rica ediyorumm..Bu arada çok hareketli sadece tv de pepee varken oturuyor onun dısında hep ayakta kosturmacayla geciyor beyefendinin hayatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?