Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sim ama unisex mi bilmiyorum. Ben kız cocuklarina da
çok teşekkür ederimmm :)Daha önce bu isme sahip hiç kimseyi görmemiştim, bildiğim kadarıyla bir geyik türüne ait , araştırdımda karaca ismi genelde kız ismi olarak konuluyormuş ama unisex bir isimmiş ve bencede kulağa erkek ismi olarak daha uyumlu geliyor hayırla büyütün bebeğinizi :)
teşekkür ederimm :)Ben beğenmedim mesela ama bu çok kişisel bir konu bence. Sizin beğenip, içinize sinmesi önemli :)
teşekkür ederimm :)Ben beğenmedim mesela ama bu çok kişisel bir konu bence. Sizin beğenip, içinize sinmesi önemli :)
Merhaba, rica ederim. İsim konusunda içinize sinen nasılsa öyle yapın. :) sağlıkla gelsin inşallahMerhabaa teşekkür ederim güzel yorumunuza. evet ünisex bir isim ama sanki hani böyle Karaca daha erkeksi bir isim gibi geliyor bana kız çocukları için sanki bir tık kaba gibi nedense ama fikrinzi paylaştığnız için çok teşekkür ederimmm
sizin varsa önerinn :)Ben bu isme yükselemedim, başka isim var mı kafanızda
Yok kütahya koy bide karaca ne ablacım siz bilirsiniz yine de ama ben pek beğenemedim siz istiyorsanız koyun kimin ne dediğine bakmayınSELAMLAR HERKESE; 29 HAFTALIK GEBEYİM OĞLUŞ DOĞACAK :) AMA İSMİNE KARAR VEREMİYORUZ. BEN KARACA İSMİNE ÇOK YÜKSELİYORUM, EŞİMDE SEVİYIOR. SİZCE NASIL ERKEKTE KULLANILIR MI? VALLA SIRF SİZLERDEN FİKİR ALMAK İÇİN ÜYELİK OLUŞTURDUM YARDIM EDİNNNNN
Yok kütahya koy bide karaca ne ablacım siz bilirsiniz yine de ama ben pek beğenemedim siz istiyorsanız koyun kimin ne dediğine bakmayın
KARACA marka olan değil :) bir geyik türü, diğer bir anlamı da esmer karaya yakın demek ondan dolayı erkekte güzel durur diye düşünmüştüm
Yok kızmammm :) teşekkür ederim güzel fikrinizeekaraca mıay geyik mi yetiştireceksiniz ayol karaca nedir
kızmayın bana ama ilerde arkadaşları dalga geçer onunla akran zorbalığına uğrar bence başka isimler araştırın.
Kızın olunca da porland koy çok eksantrik bir isim beğenemedim ama yine de siz bilirsinizSELAMLAR HERKESE; 29 HAFTALIK GEBEYİM OĞLUŞ DOĞACAK :) AMA İSMİNE KARAR VEREMİYORUZ. BEN KARACA İSMİNE ÇOK YÜKSELİYORUM, EŞİMDE SEVİYIOR. SİZCE NASIL ERKEKTE KULLANILIR MI? VALLA SIRF SİZLERDEN FİKİR ALMAK İÇİN ÜYELİK OLUŞTURDUM YARDIM EDİNNNNN