Doğuma Hazırlık Oğluma isim..?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

magnesia

Umut Yolcusu..
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
510
0
46
Balıkesir
17. haftada oğlum olacağını öğrendim.
Eşim Ceyhun ismini koymamızı istiyor.
Ben yanına bi isim daha koymak istiyorum.
Sizce tek isim mi kalmalı yoksa iki isim mi daha iyi olur?

Benim aklımdan geçen Ceyhun Emin..
Sizinde önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

ceyhun efe,ceyhun deniz,ceyhun toprak,ceyhun emre,ceyhun eray,ceyhun anıl,ceyhun sarp,ceyhun çağan,

yalnız ceyhun daha iyi bence

Eşimde tek isim istiyor ama ben kararsız kaldım Teşekkürler.

nehir ismi koymayı düşünüyorsanız Aras ismini tavsiye ederim.

Kız olsaydı ismi hazırdı Gülnisa olacaktı.. Günün birinde olursa ismi hazır :) Teşekkürler.

ceyhun efe,ceyhun deniz,ceyhun toprak,ceyhun emre,ceyhun eray,ceyhun anıl,ceyhun sarp,ceyhun çağan,

Ceyhun efe ismi hoşuma gitti. Diğerlerini de eşimle değerlendiririm. Teşekkürler.

ceyhun tek daha iyi değil mi canım ya
yanına bi isim gelince o havası gidiyo sankim

Tatlım düşündüğün isim çok güzel.. Açıkcası Ceyhun ismini pek beğenmedim.. Pek güzel bir anlamı yok.. Biz çocuklarımıza anlamı güzel isim koymakla yükümlüyüz.. Ayrıca çift isim koymak Peygamber Efendimiz'in (A.S.M) sünnetlerinden birisibence emin çok güzel.. Biraz işinize karışmış gibi oldum hakkını helal et..

Son düzenleme:
ceyhun yılmaz nasıl : P =)

Eşim ilk önerdiğinde benimde aklıma gelen ilk kişi

Bende cift isim koymak istiyordum, hatta emin olmasındaki maksadımda peygamber efendimizin isimlerinden birini koymak istememden kaynaklanıyor :) Nasipse oğlum kutlu doğum haftasında dünyaya gelecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…