• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Duru-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
128
70
48
31
Merhabalar herkese
Oğluma isim bulamıyorum.İcime sinen birşey yok malesef.Babasi Poyraz'a sıcak bakıyor.Poyraz isminin yanına hangi isimler olabilir yardımcı olur musunuz

Poyraz o isimli bi dizi hasebiyle unlendi sanirim, furya oldu bikac senedir :)

Aras
Mete
Kivanc
Inanc
Utku

Benim begendigim isimler..
Saglikla dogsun yavrunuz

Poyraz bana sert mizaçlı geliyor. Yani bir çocuk için ağır gibi. Bi de iki isim mi olması lazım illa? Poyrazın yanına en çok Ali yakışıyor bence.

Poyraz o isimli bi dizi hasebiyle unlendi sanirim, furya oldu bikac senedir :)

Aras
Mete
Kivanc
Inanc
Utku

Benim begendigim isimler..
Saglikla dogsun yavrunuz
Çok teşekkür ederim.Aras beğendiğim isimler arasında düşüneceğim bakalım

Poyraz bana sert mizaçlı geliyor. Yani bir çocuk için ağır gibi. Bi de iki isim mi olması lazım illa? Poyrazın yanına en çok Ali yakışıyor bence.

Doğruyu söylemek gerekirse bence de sert bir isim ama eşim çok beğenmiş düşürmüyor dilinden bende ikimizin istediği bir isim olsun diye poyrazın yanına bakıyorum ama dediğiniz gibi hiç bir isim de yakışmıyor uymuyor.tesekkur ederim yorumunuz için

Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. İlk basta banada oyle oluyordu . Hic bir ismi yakistiramiyordum. Kücuk oglumun adi Poyraz. İlk bana da sert gelmisti. Sonra sevdim. Bundan baska bir isim olsmaz dedim. Abisinede uyumlu. Soy isminiz uzunsa ikinci ismi kisa ve ikinci isminde sert olmamasini tavsiye ederim. Ben oyle dusunuyorum. İkinci isimde z harfi olmasin cok tekrar gibi duruyor. Z baskın harf. Soyadiyla uyum saglamali erkek oldugu icin degismeyecek. Seceneklerini azaltirsin en azindan.

Doğruyu söylemek gerekirse bence de sert bir isim ama eşim çok beğenmiş düşürmüyor dilinden bende ikimizin istediği bir isim olsun diye poyrazın yanına bakıyorum ama dediğiniz gibi hiç bir isim de yakışmıyor uymuyor.tesekkur ederim yorumunuz için

Soyadınız uzunsa bencede gerek yok ikinciye ama illa isterseniz poyrazın yanına daha yumuşak bir isimle tamamlayabilirsiniz.
Örnek : Melih Poyraz
Enes Poyraz
Poyraz Kaan
Poyraz Alp gibi

Ne tür isim beğeniyorsanız ona göre önerelim

Poyraz tek başına yetebilecek bir isim eğer 2.isim için çokta istekli değilseniz tek olsa daha iyi olmaz mı? Tabi sizin fikriniz ama 2 isimle çocuk zorlanır gibi geliyo bana hep hele ki poyraz tek başına güçlü bir isim zaten

Hayırlı olsun bu arada:KK19:

Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. İlk basta banada oyle oluyordu . Hic bir ismi yakistiramiyordum. Kücuk oglumun adi Poyraz. İlk bana da sert gelmisti. Sonra sevdim. Bundan baska bir isim olsmaz dedim. Abisinede uyumlu. Soy isminiz uzunsa ikinci ismi kisa ve ikinci isminde sert olmamasini tavsiye ederim. Ben oyle dusunuyorum. İkinci isimde z harfi olmasin cok tekrar gibi duruyor. Z baskın harf. Soyadiyla uyum saglamali erkek oldugu icin degismeyecek. Seceneklerini azaltirsin en azindan.

Çok teşekkür ederim.Dediginiz gibi yakistiramiyorum,ama bakalım ortak bir yol bulacağız

Soyadınız uzunsa bencede gerek yok ikinciye ama illa isterseniz poyrazın yanına daha yumuşak bir isimle tamamlayabilirsiniz.
Örnek : Melih Poyraz
Enes Poyraz
Poyraz Kaan
Poyraz Alp gibi

Aslında hep tek isim olsun diyordum ama bu pek içime sinmedigi için eşimi de kirmamak adına 2.isim düşündüm.tesekkur ederim tavsiyeler icin

Poyraz tek başına yetebilecek bir isim eğer 2.isim için çokta istekli değilseniz tek olsa daha iyi olmaz mı? Tabi sizin fikriniz ama 2 isimle çocuk zorlanır gibi geliyo bana hep hele ki poyraz tek başına güçlü bir isim zaten

Hayırlı olsun bu arada:KK19:

Çok teşekkür ederim.bende hep tek isimden yanayım eşim poyraz diyor ben emin olamıyorum o yüzden dusunmustum.

Aslında hep tek isim olsun diyordum ama bu pek içime sinmedigi için eşimi de kirmamak adına 2.isim düşündüm.tesekkur ederim tavsiyeler icin
Sizde haklısınızz ikinizin de istediği olsun diyince mecbur iki isimi oluyo. Aralarından seçebiliyorsanız bence değerlendirin

Back