Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Oğluma isim
- Konu Sahibi Duru-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- isim arıyorum
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Evet uraz'i bende düşünmüştüm teşekkür ederimUraz ve ılgaz ?
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
Evet dimi babayigit bir dizi karakteri bickin delikanli ismi gibi Poyraz :)Poyraz bana sert mizaçlı geliyor. Yani bir çocuk için ağır gibi. Bi de iki isim mi olması lazım illa? Poyrazın yanına en çok Ali yakışıyor bence.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Daha çok hırçın gibi :)Evet dimi babayigit bir dizi karakteri bickin delikanli ismi gibi Poyraz :)
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Çok teşekkür ederim.Aras beğendiğim isimler arasında düşüneceğim bakalımPoyraz o isimli bi dizi hasebiyle unlendi sanirim, furya oldu bikac senedir :)
Aras
Mete
Kivanc
Inanc
Utku
Benim begendigim isimler..
Saglikla dogsun yavrunuz
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Poyraz bana sert mizaçlı geliyor. Yani bir çocuk için ağır gibi. Bi de iki isim mi olması lazım illa? Poyrazın yanına en çok Ali yakışıyor bence.
Doğruyu söylemek gerekirse bence de sert bir isim ama eşim çok beğenmiş düşürmüyor dilinden bende ikimizin istediği bir isim olsun diye poyrazın yanına bakıyorum ama dediğiniz gibi hiç bir isim de yakışmıyor uymuyor.tesekkur ederim yorumunuz için
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. İlk basta banada oyle oluyordu . Hic bir ismi yakistiramiyordum. Kücuk oglumun adi Poyraz. İlk bana da sert gelmisti. Sonra sevdim. Bundan baska bir isim olsmaz dedim. Abisinede uyumlu. Soy isminiz uzunsa ikinci ismi kisa ve ikinci isminde sert olmamasini tavsiye ederim. Ben oyle dusunuyorum. İkinci isimde z harfi olmasin cok tekrar gibi duruyor. Z baskın harf. Soyadiyla uyum saglamali erkek oldugu icin degismeyecek. Seceneklerini azaltirsin en azindan.
- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
Doğruyu söylemek gerekirse bence de sert bir isim ama eşim çok beğenmiş düşürmüyor dilinden bende ikimizin istediği bir isim olsun diye poyrazın yanına bakıyorum ama dediğiniz gibi hiç bir isim de yakışmıyor uymuyor.tesekkur ederim yorumunuz için
Soyadınız uzunsa bencede gerek yok ikinciye ama illa isterseniz poyrazın yanına daha yumuşak bir isimle tamamlayabilirsiniz.
Örnek : Melih Poyraz
Enes Poyraz
Poyraz Kaan
Poyraz Alp gibi
- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. İlk basta banada oyle oluyordu . Hic bir ismi yakistiramiyordum. Kücuk oglumun adi Poyraz. İlk bana da sert gelmisti. Sonra sevdim. Bundan baska bir isim olsmaz dedim. Abisinede uyumlu. Soy isminiz uzunsa ikinci ismi kisa ve ikinci isminde sert olmamasini tavsiye ederim. Ben oyle dusunuyorum. İkinci isimde z harfi olmasin cok tekrar gibi duruyor. Z baskın harf. Soyadiyla uyum saglamali erkek oldugu icin degismeyecek. Seceneklerini azaltirsin en azindan.
Çok teşekkür ederim.Dediginiz gibi yakistiramiyorum,ama bakalım ortak bir yol bulacağız
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Soyadınız uzunsa bencede gerek yok ikinciye ama illa isterseniz poyrazın yanına daha yumuşak bir isimle tamamlayabilirsiniz.
Örnek : Melih Poyraz
Enes Poyraz
Poyraz Kaan
Poyraz Alp gibi
Aslında hep tek isim olsun diyordum ama bu pek içime sinmedigi için eşimi de kirmamak adına 2.isim düşündüm.tesekkur ederim tavsiyeler icin
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Ne tür isim beğeniyorsanız ona göre önerelim
Aslında farketmiyor kulağıma hoş gelen her isim olabilir hepsini degerlendirebilirim
- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
Poyraz tek başına yetebilecek bir isim eğer 2.isim için çokta istekli değilseniz tek olsa daha iyi olmaz mı? Tabi sizin fikriniz ama 2 isimle çocuk zorlanır gibi geliyo bana hep hele ki poyraz tek başına güçlü bir isim zaten
Hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim.bende hep tek isimden yanayım eşim poyraz diyor ben emin olamıyorum o yüzden dusunmustum.
- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
Sizde haklısınızz ikinizin de istediği olsun diyince mecbur iki isimi oluyo. Aralarından seçebiliyorsanız bence değerlendirinAslında hep tek isim olsun diyordum ama bu pek içime sinmedigi için eşimi de kirmamak adına 2.isim düşündüm.tesekkur ederim tavsiyeler icin