açıkçası ben de begenemedim seçtiiginiz isimleri..erkek de okunuşu anlamı net erkeğe yakışır isimler olmalı..söylendiği zaman direk erkek adı olduğu anlaşılmalı(yiğit,yağız,mert gibi)..unisex isimleri hiç sevmiyorum..
bence vaktiniz daha var, daha farklı alternatif isimler düşünebilirsiniz benim önerim..
ben de beğenemedim seçtiğiniz isimleri..bence erkekte daha güçlü isimler olmalı..bu isimleri erkeğe pek yakıştıramadım açıkçası..ben farklı olsun diye okunuşu,söylenişi garip zor isimleri koymaktansa; anlamı güzel çok konulan isimleri koyarım daha iyi diye düşünmekteyim.
Tardu haric digerlerinin telafuzu kolay ama aren arel cok fazla var bu sene. Degisik az bulunan isim isterseniz Tardu bence. Sen begenmissin sonucta anlamli anlamsiz icine en cok sineni koy. Herkesin zevki yigit eymen mert cok var etrafta bende onlari sevmiyorum mesela. Ve erkek isimlerinde a,u,o gibi unlude olmasini isterim daha sert erkeksi geliyor. İngilizce karaktere uygun istiyorum benim dikkat ettigimde boyle mesela
arel aren, israilli ismi gibi. hiç beğenmedim. Tardu güzel öz türkçe bir isim ama çocukla çok dalga geçerler ilerde. aren koyana kadar arın koyun. en azından öz türkçe bir isim