• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluma isim yardım lütfen !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğlumun ismini ne koymalıyım

• Arel

OY: 0 0,0%
  • Aren

OY: 8 72,7%
  • Tardu

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11

senguyara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
2
0
1
39
nasipse bir erkek annesi olacağım ancak arel-aren-tardu isimleri arasında kaldım çok kararsızım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

nasipse bir erkek annesi olacağım ancak arel-aren-tardu isimleri arasında kaldım çok kararsızım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Seçeneklerden beğendiğim bir isim olmadı ama Arın ismi olabilir bunlara benzeyen bir isim olarak

isimler cok kotu farklı ısım severım ama ben erkekte daha net ısım sevıyorum o yuzden bence guzel degıl ...

açıkçası ben de begenemedim seçtiiginiz isimleri..erkek de okunuşu anlamı net erkeğe yakışır isimler olmalı..söylendiği zaman direk erkek adı olduğu anlaşılmalı(yiğit,yağız,mert gibi)..unisex isimleri hiç sevmiyorum..
bence vaktiniz daha var, daha farklı alternatif isimler düşünebilirsiniz benim önerim..

ben de beğenemedim seçtiğiniz isimleri..bence erkekte daha güçlü isimler olmalı..bu isimleri erkeğe pek yakıştıramadım açıkçası..ben farklı olsun diye okunuşu,söylenişi garip zor isimleri koymaktansa; anlamı güzel çok konulan isimleri koyarım daha iyi diye düşünmekteyim.

Tardu haric digerlerinin telafuzu kolay ama aren arel cok fazla var bu sene. Degisik az bulunan isim isterseniz Tardu bence. Sen begenmissin sonucta anlamli anlamsiz icine en cok sineni koy. Herkesin zevki yigit eymen mert cok var etrafta bende onlari sevmiyorum mesela. Ve erkek isimlerinde a,u,o gibi unlude olmasini isterim daha sert erkeksi geliyor. İngilizce karaktere uygun istiyorum benim dikkat ettigimde boyle mesela

bunlar içinde olcaksa tardu. ama kesinlikle farklı isimler düşünün önerm.

Arene oy verdim ama tek harfi değişitirince Arın oluyor,Arın daha iyi bence

arel aren, israilli ismi gibi. hiç beğenmedim. Tardu güzel öz türkçe bir isim ama çocukla çok dalga geçerler ilerde. aren koyana kadar arın koyun. en azından öz türkçe bir isim

Back