Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim inşallahilla bu isimlerdense Muhammed ali onun dışında Muhammed Emin, Aslan Ali, Ali Mirza aklıma gelen alternatifler. Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Muhammed Ali o zaman :)Amin çok teşekkür ederim inşallahevet bu isimlerden biri olacak
Muhammed Ali o zaman :)
çoğu kişi Muhammet renas koyuyor şimdiMeraba arkadaşlar ben 10 gün sonra doğumyapıcam oğluma isim konusunda kararsızım Muhammed Ali Muhammed Yağız Muhammed Berk 3 isim arasında kaldım nolur bana yardım edin![]()
renas ne demek acaba değişik bir isim ben tercih etmezdim tercih edenlere saygım sonsuz tabikiçoğu kişi Muhammet renas koyuyor şimdi![]()
Yol gösteren .rehber demek tabi canım tercih meselesirenas ne demek acaba değişik bir isim ben tercih etmezdim tercih edenlere saygım sonsuz tabiki![]()
Gerçi artık yeterki çocuk olsunda gerisi boş diyorum olmuyor olmuyor olmuyorYol gösteren .rehber demek tabi canım tercih meselesi![]()
Gerçi artık yeterki çocuk olsunda gerisi boş diyorum olmuyor olmuyor olmuyor![]()
Kuzum çocuk yapmayı becerebilsem inşAllah kucağımada alırım 3 senedir yok tüp bebek yaptırdım oda olmadı kısmetHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Sorun nedir canım yani özel degilseKuzum çocuk yapmayı becerebilsem inşAllah kucağımada alırım 3 senedir yok tüp bebek yaptırdım oda olmadı kısmet![]()
Eşimde sperm azlığı var canım ve spermlerde ileri hareket 0 malesefSorun nedir canım yani özel degilsebenimde 3 yıldır olmuyor düşük yaptım
Canım umutsuzluga kapilma Allah yardımcın olsun tüp Bebek denedin miEşimde sperm azlığı var canım ve spermlerde ileri hareket 0 malesef