• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma İsim Bulamıyorum!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TheEnglishTeacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
22
25
3
38
Merhaba arkadaşlar,

Cevremdeki herkes haftalarca o kadar alistirdi ki beni kızım olacagina, doktor erkek deyince ufak çaplı bir şok yaşadım. Şoku asıl yaşama sebebim ise elimizde bir kız ismi olması ve bunun gerçekten içimize sinen bir isim olması fakat hiç erkek ismi olmamasıydı.

Şu anda 18 haftalik hamileyim oğluma. Fakat isim krizini hala asabilmis değiliz eşimle.

İstediğim anlamlı, kulaga hos gelen, ayni zamanda modern bir erkek ismi bulmak.

Birkaç secenek var elimizde ama ya benim ya da eşimin içine sinmiyor, ortak bir noktada bulusamadik.

Atlas
Asrın
Alaz
Doğu (eşimin önerdiği isim ki içime sindigini soyleyemem)

gibi isimler üzerinde durduk, belki aradığımız isim profili hakkında bir fikir verir sizlere.

Burada da bulamazsam hiç bulamazmisim gibi geliyor.

Sizi cok iyi anliyorum :) Gerci bizim icin biraz erken ama esimle isim bulmaya calisiyoruz ve aklimizda tonlarca kiz ismi olsa da hic erkek ismi bulamiyoruz:KK42:

Bizim zorlugumuz esim yabanci oldugundan iki kulture de yakisacak bir isim bulabilmek ya da en azindan okunabilecek bir isim. Sizin aklinizdaki isimlerin cogunu ben de seviyorum o yuzden takipteyim :)

Toprak ismini de severim ben bu arada :)

Bora
Yetkin
Artun
Yaman
Demir
Gurur
Mete
Taylan
Ateş
Özgür
Karan
Noyan
Rüzgar
Mert
Doruk

ben bu isimleri not etmişim telefonuma, hep kızım olsun istedim ismi de hazır çünkü, gönlüme göre oldu
erkek olsaydı çok kararsız kalırdım

Alper
Çınar
Eren
Oğuz
Erdem
Umut
benim begendiğim erkek isimleri

size fikir olsun diye yazdım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evladınıza

Bora
Yetkin
Artun
Yaman
Demir
Gurur
Mete
Taylan
Ateş
Özgür
Karan
Noyan
Rüzgar
Mert
Doruk

ben bu isimleri not etmişim telefonuma, hep kızım olsun istedim ismi de hazır çünkü, gönlüme göre oldu
erkek olsaydı çok kararsız kalırdım

Bu isimler çok güzel ya. ilk kez böyle güzel öneriler gördüm bu sitede.Konus sahibi bu isimlerden düşünebilirsin .

Back