• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluma genç odası bakıyoruz

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
kızlar mrb 4 yasına gırcek ogluma genç odası bakıyoruz bugun ıstıkbale gıttık ve ben orda bır tane model begendım kırmızı krem ve turkuaz renklısı var ama kırmızı çok guzel duruyor erkek çocuguna olurmu sızce.bırde burdan fazla bellı olmamış yakından ınceledık bugun çokk guzel ve gızlı prız bolumude yapmışlar calışma masasına

bence gayet güzel olur. hem tanıtım fotosu da erkek çocuk odası şeklinde. nevresim takımı falan lacivert renk. bence aynen böyle bi konsept (kırmızı -lacivert-beyaz denizci kombini) de yaparsanız şahane olur uzuuun yıllar da kullanır.

yorumun ıcın tsekkurler begenmene sevındım aynen bende kırmızılı lacıvertlı uyku setı begendım.allahım uzun yıllar kullanmayı nasıp hepsın

Bu odaya bizde baktık daha geçen gün.Bende kızım için istiyodum.ikinci erkek olursa oda kullanır dedik.sonuçta orta bi renk..oda güzel ama ben kahve ve kırmızı kombinini beğenmedim.kahve yerine krem falan olsaydı alıcaktık.bellonadan aldık bizde.bellona loft serisi.bi bakın isterseniz.

Bunu aldık biz :)

kd7i2v.jpg

kayınvalıdemler bugun sıparışını verdıler kırmızı olanı aldık kızlar......aldıgımız yerde kalcak temmuza kadar ondan sonra gelıcek bıze

tskkur ederım cnm hersey oglumuz ıçın çok baktık modellere şimdi ikinciyide ıstıyoruz allahım nasıp ederse hem kızmızıyı kızda erkekte kullanır dedık.ogluşum okadar mutlukı anlatamam.......

kızlar yenı evımızı tuttuk tasınıyoruz bız kırmızısını almıştık fakat yenı tuttugumuz ev komple sutlu kahve halı kaplı odamız haftaya gelıyor sızce kırmızı ıyımı yoksa aynı modelın kahvesınımı alayım kararsız kaldım

Back
X