Bebek İkinci El oğluma emzik biberon arıyorum arkadaslar!!

ikisi 15liraya daha cazip gelıyo ınsana.chiccoda silikon olsaydı ıyıydı. oyuzden oyle dedm cnm yanls anlama.bol satıslar

Bu aventin aynisinin damaklisi var ama onu kullandik.yani bir ay boyunca ben oglumu emzige alistirmaya cabaladim o agzina aldigi an cikardi en son pes ettik almadi agzina degdi yani

) damaklı kullanmıyorz sanrm biz zaten.[/QUOTE]

Ama 6 ayi gecmis sen damakli ver artik ona disi fkn cikmistir damagi sekilleniyo valla bak son kez soyluyorum ben cok pimpirikli bi insanim on kere doktorada sordum hengi emzik diye oda bunu onerdi.emzik alcaksan zaten 20 liradan asagi kaliteli bi emzik bulamassin.kaucuk kullansan tamam dicem zaten dogam ama silikona cok uckagt karistiriyolar

) damaklı kullanmıyorz sanrm biz zaten.

Ama 6 ayi gecmis sen damakli ver artik ona disi fkn cikmistir damagi sekilleniyo valla bak son kez soyluyorum ben cok pimpirikli bi insanim on kere doktorada sordum hengi emzik diye oda bunu onerdi.emzik alcaksan zaten 20 liradan asagi kaliteli bi emzik bulamassin.kaucuk kullansan tamam dicem zaten dogam ama silikona cok uckagt karistiriyolar[/QUOTE]

daha yenı 10ayı doldrduk.ama haklsn doktora emzk hakknda hic sormadm sormam gerk.tabiki bikac disi var.

daha yenı 10ayı doldrduk.ama haklsn doktora emzk hakknda hic sormadm sormam gerk.tabiki bikac disi var.[/QUOTE]

Tamam sen almaya karar verirsen yaz haftaya sehir disina cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…