Bebek İkinci El oğluma emzik biberon arıyorum arkadaslar!!

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
arkadaslar 10aylık oğluma sıfır yada sıfıra yakın acılıp kullanılmayan falan, biberon ve emzik arıyorum.uygun verebilcek varmı.yalnız emzik silikon uçlu olucak,9-12 aylık yani 2 n0 ve 1 yasdan sonrası için yani 3no olabilir.

fiyat son mu peki cünkü biraz yanaklarmz tombiş.yanları genis oldugu icin sıkcakmı diye tereddütteym.cnkü dha oncede almstm bıtane boyle seklde.yanklarnda iz cıktı cocugun:)

Aslaaaaaa bende ayni konudayim en gicik oldugum sey bebegin emzigi cikarinda yanakta kica yuvarlak bi iz plastigi yumusacik aklina bile gelmesin iz yaoicagi benim bebegimde tombiz.son fiyat canm 10 lira 27 lira verdim paketi bi actim 3 aylik bebegime 6 18 ay emzikicim gitmisti ve yenisini aldim iade almadilar ve gonul rahatligiyla kullandim

bari 2lira fln da alma.daha kargoyada para gitcek.bak benm de topiğim var.yarn bıgun bende sana yaparm guzellk bi göz at ıstersen

bari 2lira fln da alma.daha kargoyada para gitcek.bak benm de topiğim var.yarn bıgun bende sana yaparm guzellk bi göz at ıstersen

Oyuncagin varmi yada ilk adim ayakabusi yada ev ayakabisi yada 1 2 yas erkek kiyafetler sehir disina cikcam canim sinavlarim var baya ugrayamam buralara

Oyuncagin varmi yada ilk adim ayakabusi yada ev ayakabisi yada 1 2 yas erkek kiyafetler sehir disina cikcam canim sinavlarim var baya ugrayamam buralara

dha oglum 11aylık:).1-2yas esyam yok.ama ilk adım olark ev ayakkabım var .yada bugun ekledm termos,mama kabı fln bak ıstersen.ilk sayfada.uras shop dıye baslıyo

Urunlerine baktim ca bize gire bisiler yok son fiyat 10 lira inan dusemem tabi sen bilirisin yinede karat senin

tamam cnm karr veremedm buna 10deyıp chicconun 5liraya vermen iyimiş:).chiconun silikon olsaymıs keske.ama 2lıra senı kurtarmıyosa dencek bısey yok.aklıma yatrsa sana seslenrm gene.tşk edrm ilgin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…