kimsede yokmu yaa
Canim bende nuk marka buyuk cam biberonu var iki tane dusunursen.ama emzikleri yok cnm
Merhabalar bende avent ve chicco emzik var sifir hesabiniz aktiflesince yazin foti atarim
Tabi ben bunlari magaza fiyatindan vermiyorumikisi 15 lira 22 li gogus pedide hediye
canm kaucuk uc kullanmıyorz.silikon lazm.we emzırmıyorm ped işime yaramaz:,)ilk bastakı slikon hangımarka no su kac ne kadr dıyosun
Silikon avent canim full ortadontik damakli 27 liraya almistim.6 18 ay uyumlu 10 lira
önden resmi yokmu ters koymussun.görebılrmym
Buyur canm ben emIk konusunda cok titizdim aman damagi bozulmasin aman disine zarar gelmesin cok arastirdim ve piyasada bulabildigim en kaliteli emzikti
Eki Görüntüle 991902 Eki Görüntüle 991903 Eki Görüntüle 991904
fiyat son mu pekicünkü biraz yanaklarmz tombiş.yanları genis oldugu icin sıkcakmı diye tereddütteym.cnkü dha oncede almstm bıtane boyle seklde.yanklarnda iz cıktı cocugun:)
bari 2lira fln da alma.daha kargoyada para gitcek.bak benm de topiğim var.yarn bıgun bende sana yaparm guzellkbi göz at ıstersen
Oyuncagin varmi yada ilk adim ayakabusi yada ev ayakabisi yada 1 2 yas erkek kiyafetlersehir disina cikcam canim sinavlarim var baya ugrayamam buralara
dha oglum 11aylık:).1-2yas esyam yok.ama ilk adım olark ev ayakkabım var .yada bugun ekledm termos,mama kabı fln bak ıstersen.ilk sayfada.uras shop dıye baslıyo
Urunlerine baktim ca bize gire bisiler yok son fiyat 10 lira inan dusemem tabi sen bilirisin yinede karat senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?