- Konu Sahibi Unyeli1755
-
Madem iki isim istiyorsunuz.. madem baba çağan, sizde keremi istiyorsunuz cevap açık bence
Çağan Kerem DOĞAN..
teşekkür ederimSöylemesi biraz zor gelmişti bize.. sanki ulama yapılan isimler daha rahat söyleniyor. Zaman var diyoruz ama oldukça zor işmiş isim...
çağan batu da ulama yokama söyleniyor nolcak ki .. siz beğendikten sonra..
bide isim konusunda bence anne karar vermeli.. bizimde malum isim kavgaları başladı ama tek söylediğim şey bağıra bağıra ben doğurucam o yüzden isminide ben koyucam diyorum .. tavsiye ederim..
İkinci ismi de zaten babası istiyor.. Batu yuda fikir almak için yazmıştım..bakalım zaman ne gösterecek ..
gelebilecek isim önerilerinden ikimizinde seslenirken hoşlanacağı ve anlamı güzel isimler çıkar inş.
teşekkür ederimSöylemesi biraz zor gelmişti bize.. sanki ulama yapılan isimler daha rahat söyleniyor. Zaman var diyoruz ama oldukça zor işmiş isim...
Çağan doğan her koşulda söylenişi zor bir isim soyisim kombini olacak o yüzden ikinci isim olarak istediğiniz ismi koyun bence :) ama çağan ismi ilk isim olsun çağan doğan olunca iki kardeş adı söylüyor gibi oldu :)
Bir akrabamız oğullarına çağan adını verdi ama onlar kendi isimlerinin birleşimi diye seçmişti anne çağla baba doğan çocukları çağan oldu :) bana belkide çağan doğan ondan zor geliyor da olabilir :)
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Cagan Kerem cok zor telaaffuz ediliyor. Cok zor isimler..
Kerem Arda
Ali Kerem
Cagan Eren
Cagan Arda
Cagan Emir...
kerem batu doğanMerhaba arkadaşlar. Hamileligimin yarisini geride biraktim. Allah Hamile olan herkese hayirlisi ile bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Bir oğlum olacak ins. Rabbimin izni ile. Babasi İsim olarak Çağan istiyor. Bende Kerem.. Sizden ricam bu isimlerin yaninda 2. bir isim veya farkli isim onerisi. Soy ismimiz DOĞAN bu arada.. Bizim buldugumuz bir kac isim..
Çağan Batu
Çağan Ali
Utku Çağan
Ali Kerem....
Onerilerinizi bekliyorum.
Çağan Kerem +Sadece Kerem ya da Çağan Kerem
Şafak Tan DOĞAN çok yaratıcı olmuşkerem asil doğan
çağan mert doğan
şafak tan doğan:)
melih çağan...
Çağan batu güzel bence. Söylemesi de kolay kulaga hos geliyor ayrıca. .
Çağan Kerem +
Şafak Tan DOĞAN çok yaratıcı olmuşama okul hayatını düşünemiyorum..
fikirleriniz için çok teşekkürler... bu isim süreci zorluyor biraz insanı.. başka bebeklere ismi ne güzelmiş deyip sevmek çok kolaymış.. İsim vermenin ağırlığını yaşayan biliyor...
bende çağan düşünüyordum :) çok guzel bir isim ama anlamına hala bakmadım cengiz çağan olacak sanırımMerhaba arkadaşlar. Hamileligimin yarisini geride biraktim. Allah Hamile olan herkese hayirlisi ile bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Bir oğlum olacak ins. Rabbimin izni ile. Babasi İsim olarak Çağan istiyor. Bende Kerem.. Sizden ricam bu isimlerin yaninda 2. bir isim veya farkli isim onerisi. Soy ismimiz DOĞAN bu arada.. Bizim buldugumuz bir kac isim..
Çağan Batu
Çağan Ali
Utku Çağan
Ali Kerem....
Onerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?