Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Oglum zayıfliyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aleyna caglar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
12
0
1
21
Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilginizi almak istiyorum benim 2 oğlum var ilk oğlum bebeğim doğmadan önce kiloluydu fakat oğlum doğduktan sonra zayıflamaya ve herkesten uzaklaşmaya başladı onla vakit geçirmeye çalışsam bile hep soğuk ve halen de zayıflamaya başlıyor neden ?

Rutin olarak takip eden doktorunuz var mıdır? Persentil tablosuna göre gelişimi nasıl? Kg kaybına uğruyorsa doktora götürdünüz mü? Emiyor mu? Mama ile mi besleniyor? Biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?

Doktora götürdüm iştah acıcı verdiler fakat oğlum daha çok sersemlesti ikinci oğlumu doğurunca sütten kestim mama da veriyorum acaba boyuna mi veriyor anlamıyorum ama hareketleri soguk ama geceleri ağladığı için hazır süt veriyorum bazende meyve suyu ....

2 yaşında bir bebek 3 ana 2 ara öğün olarak beslenmeli. Bu şekilde yemeklerinidd mi reddediyor. Sütten kesme süreciniz nasıl oldu? Acaba ona tepkime olarak mı başladı?

Nerede baktırdınız? Bir kere daha tekrarlatın kan testini güvendiğiniz bir yerde. 2 yaşın getirdiği becerileri ne durumda. B12 ve demir eksikliği sebebiyle de bu durumlar olabilir. Öğünlerini nasıl yiyor?

Günde kaç öğün besleniyor? Gece meyve suyu süt vs ne alaka ?

Kaçtı kaç oldu nasıl bi zayıflama ne zaman kilo kaybetmeye başladı? Bu dönemde bence de bi boya gitme kilo verme var.

Nerede baktırdınız? Bir kere daha tekrarlatın kan testini güvendiğiniz bir yerde. 2 yaşın getirdiği becerileri ne durumda. B12 ve demir eksikliği sebebiyle de bu durumlar olabilir. Öğünlerini nasıl

Nerede baktırdınız? Bir kere daha tekrarlatın kan testini güvendiğiniz bir yerde. 2 yaşın getirdiği becerileri ne durumda. B12 ve demir eksikliği sebebiyle de bu durumlar olabilir. Öğünlerini nasıl yiyor?
Düzenli veriyorum fakat daha çok sıvı şeyler yemek istiyor süt mama gibi.. engel olduğumda da ağlıyor yemek hiçbişi yemiyor mecbur kalıp veriyorum gece süt verdigimden mi acaba

Aralarında ne kadar ay farkı var. Yürümeye başladıktan sonra bebekler zayıflar genelde o tombiklik gider yemek yiyor mu önemli olan o öğünlerini alıyor mu? Evet 3 ana 2 ara öğün ama mesela benim oğlum 21 aylık ve 2 ana öğün ve meyve yiyor 2 aydır falan doktorun söylediği tek şey yemek konusunda iki yaş dönemlerinde ısrarcı olmayın ters teper yediği kadar yesin karışmayın.
Birde mamayı bilemiyorum ama gece beslenmesini kesin heleki meyve suyu yanlış anlamayın ama büyük kötülük olur cocuğunuza gece gece şeker yüklüyorsunuz gece susarsa sadece su verin beslemeyin.

Mecbur kalıyorum meyve suyu kestim fakat süt mecbur kalıyorum yoksa uyumuyor

2.oğlumu doğurduktan sonra bana da öyle geliyor boyuna veriyor gibi ama yaşıtlarına göre zayif
Bacım sayı verir misin? Benim kızım 14.5 kiloydu mesela geçen ay ishal oldu filan yemedi bi şey 1.5 kilo verdi. Sonra almış birazcık şu an 13.9 boyu da uzamıs ben farketmedim bu yaz 7 cm. Ben de şok oldum bu kadar uzamamıştı bence ama bi ölçtüm böyle olmuş. 21.5 ayda şuan

Yaklaşık 2 aydır baktırmadım gece nasıl yapmalıyım ne vermeliyim

Şaşırdığımı yeterince vurgulayabilmişim huh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…