Evet bir de kanguru veya bebek arabasıyla dışarı çıkar 15 dakika içinde uyuyorSabırlı olun. İnanın hepsi geçiyor. Benimde çıldırma noktasına geldiğim zamanlar çok oldu. Anlıyorum sizi. Diş sıkıntıları başlıyor bu dönemde , huysuzluklarıda 2 katına çıkıyor. Parka götürün. Arabayla gezdirin. temiz hava iyi geliyor bebeklere.
Başlığınızı sevmedim.Sorunuza gelince uyutmayın uyutmaya çalışıp ağlayacaksa bırakın dursun uykusu olsa zaten uyur.
Benimki de dört aylık. Baktım uyumuycak gibi durmuyor. Koyuyorum arabasına çıkıyorum dışarı uyuyo o zaman . akıllı velet havaların güzelleştiğini anladı galibaÇocuğu olan tecrübeli arkadaşlar nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi.. 5 aylık oğlum benle aynı saat uyuyo günde ya yatıramıyorum hiç. Uyutacağımı anlayınca bas bas bağırıyo. Uykusu varken de çok huysuz oluyo. Gün içinde sürekli onunla uğraşmaktan ne ev işi yapabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum. Bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. Ama sürekli huzursuz. Sadece ilk uyandığında 1 saat falan normal
Çocuğu olan tecrübeli arkadaşlar nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi.. 5 aylık oğlum benle aynı saat uyuyo günde ya yatıramıyorum hiç. Uyutacağımı anlayınca bas bas bağırıyo. Uykusu varken de çok huysuz oluyo. Gün içinde sürekli onunla uğraşmaktan ne ev işi yapabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum. Bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. Ama sürekli huzursuz. Sadece ilk uyandığında 1 saat falan normal
Ah canım ah..uykusu gelse zaten uyurlarla olmuyor o dediğin. Daha çok huysuz oluyorlar. Ben bizim bıdıktan neler çektim. Başlıkta kötü bişey yok çünkü bu küçük sıpalar annelerini alt ediyorlarbende bir ara kafayı kesin yerim diyordum.
Zorlanılan zamanlar oluyor. Büyük oğlumda panik atak olmaktan korkmuştum. Zor günlerdiBu ara çocuk istiyorum ve olmuyor ya fazla hassaslaştım heralde .
Sabırlı olun. İnanın hepsi geçiyor. Benimde çıldırma noktasına geldiğim zamanlar çok oldu. Anlıyorum sizi. Diş sıkıntıları başlıyor bu dönemde , huysuzluklarıda 2 katına çıkıyor. Parka götürün. Arabayla gezdirin. temiz hava iyi geliyor bebeklere.
Evet bir de kanguru veya bebek arabasıyla dışarı çıkar 15 dakika içinde uyuyor
Benimki de dört aylık. Baktım uyumuycak gibi durmuyor. Koyuyorum arabasına çıkıyorum dışarı uyuyo o zaman . akıllı velet havaların güzelleştiğini anladı galiba
Benim oğlum da çok huysuzdu gazdan oluyor anlıyorum..Bende çok zorda kalınca pusetinin içine koyuyordum gezmeye çıktığını zannedip uyuyordu...
Zorlanılan zamanlar oluyor. Büyük oğlumda panik atak olmaktan korkmuştum. Zor günlerdi. Allah hayırlısıyla sizede nasip etsin