oğlum yüzünden kafayı yemek üzereyim

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
Çocuğu olan tecrübeli arkadaşlar nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi.. 5 aylık oğlum benle aynı saat uyuyo günde ya yatıramıyorum hiç. Uyutacağımı anlayınca bas bas bağırıyo. Uykusu varken de çok huysuz oluyo. Gün içinde sürekli onunla uğraşmaktan ne ev işi yapabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum. Bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. Ama sürekli huzursuz. Sadece ilk uyandığında 1 saat falan normal

Oyle olur uyutmaya calisma sende besigine koy uykusu varsa biraz gecince uyur yok baktin biraz agliyo bagriyo geri alirsin. Ben bebelerime oyle yapardim baska turlu yetisemiyosun ev isi yemek bulasik camasir yardim eden yoksa cok zor birde 3 tane dusun

Benimki de pek uyumazdi sonra meshur bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini uyguladim. Dis cikarana kadar duzenliydi dis doneminde tekrar bozuldu.
kraft dondy kullanan arkadaşlarım cok memnundu ama benim kizim sevmedi oyle seyleri. Bir magazada falan denetebilirsiniz.

Sabırlı olun. İnanın hepsi geçiyor. Benimde çıldırma noktasına geldiğim zamanlar çok oldu. Anlıyorum sizi. Diş sıkıntıları başlıyor bu dönemde , huysuzluklarıda 2 katına çıkıyor. Parka götürün. Arabayla gezdirin. temiz hava iyi geliyor bebeklere.

Süper dadı yöntemi uygula. Yatağına bırak yanında bekle. Benim kızım 3.5 aylık oldu. Youtube da saç kurutma makinesi sesiyle uyutuyordum bir dene istersen.

Evet bir de kanguru veya bebek arabasıyla dışarı çıkar 15 dakika içinde uyuyor

Başlığınızı sevmedim. Sorunuza gelince uyutmayın uyutmaya çalışıp ağlayacaksa bırakın dursun uykusu olsa zaten uyur.

Ah canım ah..uykusu gelse zaten uyurlarla olmuyor o dediğin. Daha çok huysuz oluyorlar. Ben bizim bıdıktan neler çektim. Başlıkta kötü bişey yok çünkü bu küçük sıpalar annelerini alt ediyorlar bende bir ara kafayı kesin yerim diyordum.

Benimki de dört aylık. Baktım uyumuycak gibi durmuyor. Koyuyorum arabasına çıkıyorum dışarı uyuyo o zaman . akıllı velet havaların güzelleştiğini anladı galiba

Benim oğlum da çok huysuzdu gazdan oluyor anlıyorum..Bende çok zorda kalınca pusetinin içine koyuyordum gezmeye çıktığını zannedip uyuyordu...

arkadasin dedigi gibi sac kurutma makinası sesini netten dinletin, aman sakin cocugun yanina koymaya kalkmayin haberlerde gosterdi yanina koyup gitmislerde yanmis cocuk mahvolmus Gerci ben bu tyontemi uygulamadim hic ne kadar etkili bir fikrim yok

Canım bende çok çektim ama sonun da çaresini buldum kendi çapımda. Öncelikle odasını değiştirdim ve hergün aynı saatte o odaya gidip birlikte yatıyoruz ve bir haftanın sonunda o odaya gidince uyuması gerektiğini anlıyor. Netten dandini dandini dastanayı açıyordum, hem izliyor hem uyuyordu şimdi gerek duymuyorum artık. uyuduktan sonra yatağına bırakıyorum ve oh mis. Artık günde 2 posta toplam 3 saat uyuyor. Akşam en geç 8,30 da yatıyor. gece çok kalkıyor ama hemen uyuyor. Birde uyumadan önce mutlaka yoğurt yedir daha çabuk uyur. Allah yardımcın olsun çok zor bilirim, bide ben yanlız büyütüyorum .

Bu ara çocuk istiyorum ve olmuyor ya fazla hassaslaştım heralde .

Evet bir de kanguru veya bebek arabasıyla dışarı çıkar 15 dakika içinde uyuyor

Benimki de dört aylık. Baktım uyumuycak gibi durmuyor. Koyuyorum arabasına çıkıyorum dışarı uyuyo o zaman . akıllı velet havaların güzelleştiğini anladı galiba

Benim oğlum da çok huysuzdu gazdan oluyor anlıyorum..Bende çok zorda kalınca pusetinin içine koyuyordum gezmeye çıktığını zannedip uyuyordu...

Dışarı çıkarmak mantıklı geldi, hem ben de hava almış olurum. Teşekkürler :)

benmde uykusu gelince uyuyan bi oğlum var hiç düzenli saatiyle uyutamadım bende ;( neyse sorun etmemeye çalışıyorum bende artık 4 yaşına girdi küçük adam...

Babada ="ozlemm02, post: 41055458, member: 578975"]Dışarı çıkarmak mantıklı geldi, hem ben de hava almış olurum. Teşekkürler :)[/QUOTE]
Banada çok iyi geliyor. Evde ikimizde mutsuz olacagimiza diyorum bari hava alalım. Zaten bebek huysuzken ev isimde yapamıyosun daha bi stres oluyosun

Perdeleri karanlık yaptırın yatırmaya geldiginizde kapatın sadece, atın beşiğe uyusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…