Arkadaşlar merhaba oğlum 1 aydır hastaydı 4 doktora götürdüm 1 ay içinde geniş akıntısı diyip gönderdiler en son götürdüğüm bronşit demişti sonra astımdan şüphelenip profa götürdük reflü dedi tahlilleri sizede gönderdim sizce alerjisi var mı kan ve deri testi yaptı ve yine hasta geceleri aşırı terliyor öksürükten uyu yamıyor ilaç fayda etmiyor be yapıcam 1 hafta sonra KBB ye randevu aldım bakalım artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum yine hasta bi bakın arkadaşlar
- Konu Sahibi Dilasare
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
16 aylık 3 ay sonra kontrolümüz var şuan gaviscon kullanıyoruz canım kusması azaldıTahlillerden anlamam canim.ama gecmeuen oksuruk icin reflu tanisi konmustu yegenime cok iyi bi hastaneye gitmleisin ne kadarlik cocugun
- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Kusmada varsa reflu olmasi muhtemel yenidogdugunda var miydi canim cok cok gecmis olsun16 aylık 3 ay sonra kontrolümüz var şuan gaviscon kullanıyoruz canım kusması azaldı
Dışarı kusmuyor ağzına geliyor geri yutuyor geğirmesi fazla doktor normal muayene de bunu anlar mı birde reflü hastalığı bu kadar öksürük yapar mı çocuğu hasta edecek kadar iyice kafam karıştı doktorlarda tam bir şey demiyorKusmada varsa reflu olmasi muhtemel yenidogdugunda var miydi canim cok cok gecmis olsun
- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Canim yeni bebegim oldu ondada hep bogazi tikali sanki degisik sesler cikariyor ablamin kizi buyudu onda vardi aradim abla sen nerden anladin dedim oksurugu ne kullandiysak gecmedi cokda kusunca dr uni. Hastanesine gonderdi dedi onlarda oksurugu baz almis bak anlarlar bence anlamaz olurlar mi nerde yasiyosunuzDışarı kusmuyor ağzına geliyor geri yutuyor geğirmesi fazla doktor normal muayene de bunu anlar mı birde reflü hastalığı bu kadar öksürük yapar mı çocuğu hasta edecek kadar iyice kafam karıştı doktorlarda tam bir şey demiyor
Kocaeli cnm üniversite hastanesi Prof iyi bir doktora götürdüm özel klinik direk reflü dedi az bişey bilmiyorum ne yapcağımı şaşırdımCanim yeni bebegim oldu ondada hep bogazi tikali sanki degisik sesler cikariyor ablamin kizi buyudu onda vardi aradim abla sen nerden anladin dedim oksurugu ne kullandiysak gecmedi cokda kusunca dr uni. Hastanesine gonderdi dedi onlarda oksurugu baz almis bak anlarlar bence anlamaz olurlar mi nerde yasiyosunuz
- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Benim bebegimde de var sadece yastigini yukselttim yeni doganlarda gecici ancak sizin bebek buyukmus gastroentrolojiye mi gotursen birdeKocaeli cnm üniversite hastanesi Prof iyi bir doktora götürdüm özel klinik direk reflü dedi az bişey bilmiyorum ne yapcağımı şaşırdım
KBB ye götüreyim bir ondan sonra onada araştırıp randevu alıcamBenim bebegimde de var sadece yastigini yukselttim yeni doganlarda gecici ancak sizin bebek buyukmus gastroentrolojiye mi gotursen birde