• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.174
-40
118
Arkadaşlar merhaba oğlum 1 aydır hastaydı 4 doktora götürdüm 1 ay içinde geniş akıntısı diyip gönderdiler en son götürdüğüm bronşit demişti sonra astımdan şüphelenip profa götürdük reflü dedi tahlilleri sizede gönderdim sizce alerjisi var mı kan ve deri testi yaptı ve yine hasta geceleri aşırı terliyor öksürükten uyu yamıyor ilaç fayda etmiyor be yapıcam 1 hafta sonra KBB ye randevu aldım bakalım artık
upload_2018-12-4_14-10-41.jpeg

Tahlillerden anlamam canim.ama gecmeuen oksuruk icin reflu tanisi konmustu yegenime cok iyi bi hastaneye gitmleisin ne kadarlik cocugun

Kusmada varsa reflu olmasi muhtemel yenidogdugunda var miydi canim cok cok gecmis olsun
Dışarı kusmuyor ağzına geliyor geri yutuyor geğirmesi fazla doktor normal muayene de bunu anlar mı birde reflü hastalığı bu kadar öksürük yapar mı çocuğu hasta edecek kadar iyice kafam karıştı doktorlarda tam bir şey demiyor

Dışarı kusmuyor ağzına geliyor geri yutuyor geğirmesi fazla doktor normal muayene de bunu anlar mı birde reflü hastalığı bu kadar öksürük yapar mı çocuğu hasta edecek kadar iyice kafam karıştı doktorlarda tam bir şey demiyor
Canim yeni bebegim oldu ondada hep bogazi tikali sanki degisik sesler cikariyor ablamin kizi buyudu onda vardi aradim abla sen nerden anladin dedim oksurugu ne kullandiysak gecmedi cokda kusunca dr uni. Hastanesine gonderdi dedi onlarda oksurugu baz almis bak anlarlar bence anlamaz olurlar mi nerde yasiyosunuz

Canim yeni bebegim oldu ondada hep bogazi tikali sanki degisik sesler cikariyor ablamin kizi buyudu onda vardi aradim abla sen nerden anladin dedim oksurugu ne kullandiysak gecmedi cokda kusunca dr uni. Hastanesine gonderdi dedi onlarda oksurugu baz almis bak anlarlar bence anlamaz olurlar mi nerde yasiyosunuz
Kocaeli cnm üniversite hastanesi Prof iyi bir doktora götürdüm özel klinik direk reflü dedi az bişey bilmiyorum ne yapcağımı şaşırdım:KK43:

Kocaeli cnm üniversite hastanesi Prof iyi bir doktora götürdüm özel klinik direk reflü dedi az bişey bilmiyorum ne yapcağımı şaşırdım:KK43:
Benim bebegimde de var sadece yastigini yukselttim yeni doganlarda gecici ancak sizin bebek buyukmus gastroentrolojiye mi gotursen birde

Back