- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Ogluma sütüm gelmemiş ben üstümde çok yoruluyor diye mama istiyordum ama ameliyatlı halimle itilip kakilarak emzirmeye zorlandığım 1 cocuktun sen oğlum. Aç kalmış. 1 yudum da olsa anne sütü yeter koca bir yalanmis. 16.49 la hastanede yatıyor şuan. O da benim can havliyle oglumu doktora goturmemle oldu. Yoksa anneme eşime kalsa bugün ki randevuyu bekliyorduk. Neden daha erken davranamadim. Benim teyzem ms ten yatalak oldu geride 4 evlat bırakarak 2 sine çok az 1 ine hiç sarilamayarak. Hep onun gibi olmaktan korktum. Dişlerim iyilesmez sandım. Oğluma hasret kalırım sandım. Tipi tuhaf gözü tuhaf diyordum meğer sarılık gozundeymis zaten. Bu konuyu önceki konumda evladın kaybedip ben yanlış anlayıp ah edenler icin açıyorum. Ben yandım. Yüreğim yanıyor. Geceden beri kosturuyorum ama hissediyorum boşuna. İyi ki sezeryan olmusum izi kalacak diyorum ömür boyu. Birde sezeryan olmayıp oğluma bakabilmek vardı. Ben şuan ne yapayım bilmiyorim süleymaniye ye götüruyorum tahlilleri 1 saate. Allah aşkına bu değerlerde olup çocuğu kurtulan var mı nereye gotureyim verirler mi?