• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oglum yemiyooo hiccc..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
kizlar selam..benim oglusummm cok istahsiz.napcagimi sasirdim artik.7 aylik oldu.anne sütüm olmadi dogumdan itibaren aptamil kullandim.2 ay önce kasik mamalarina gectim ama cok istahsiz.sevmedigi birsey oldumu kitliyor dudaklarini acmiyor hic.devamli vanilyali ve tatli biseyler yemek istiyor.sebze yada corba vermek istedigimde tükürüyor heryere agzindakileri.ne yapmam nasil sevdirmem gerek..bilemiyorum.zorlamayim diyorum ama bu defada devamli vanilinli mamalar yiyecek onlarinda besin degeri yokki zaten.nasil davranmaliyim bilmiyorum ??

canım yesin diye uğraştıkça yemicektir. oda yemesini istediğinin farkındadır. uzmanlar yemeyen çocuk için üzerine gidilmemesini söylüyo ama sende ufak olduğu için üzülüyosun tabiki. kızım büyüdüğü için 7 aylıkken ne yediriyodum unuttum ama yaptığın mamaların içine haşlanmış sebze falan katabilirsin. haşlanmış yumurtanın sarısını ezebilirsin. biliyorum yemeyen çocuk çok zor. benim kızım halen öyle. geçen öksürüğü için doktora götürmüştüm vitamin şurubu istedim özellikle. maşallah diyeyim o şurup iştahını bir açtı anlatamam şimdi karnım acıktı anne bişeyler hazırla diyo. nasıl seviniyom anlatamam.

cnm benim kızımda aynıydı yemiyodu ayrı bide kusuyodu neyse ben vitamin ilacı aldım onunla biraz iştahı açıldı yemeye başladı sende dr una danış vitamin ilacına başla hem toparlar hemde yer ek gıdaları ilk önce redder zaten sonra alışır cnm yavaş yavaş

kizlar selam..benim oglusummm cok istahsiz.napcagimi sasirdim artik.7 aylik oldu.anne sütüm olmadi dogumdan itibaren aptamil kullandim.2 ay önce kasik mamalarina gectim ama cok istahsiz.sevmedigi birsey oldumu kitliyor dudaklarini acmiyor hic.devamli vanilyali ve tatli biseyler yemek istiyor.sebze yada corba vermek istedigimde tükürüyor heryere agzindakileri.ne yapmam nasil sevdirmem gerek..bilemiyorum.zorlamayim diyorum ama bu defada devamli vanilinli mamalar yiyecek onlarinda besin degeri yokki zaten.nasil davranmaliyim bilmiyorum ??
ya bu çocuklar ne ters benim oğlumda asla tatlı vanilyalı mama türü şeyleri yemiyor ..iki öğündede sebze veya yemek versem kabız oluyor yada gece sancılanıyor kafayı bende yiyieceğim ..mamayı hele hiç içmiyor..bizde 8.5 aylığız
sebze yemekelrine patates kat tadını alıyor bi dene yada çorbalrının içinme mamsını kat onun tadına yer belki...
cnm benim kızımda aynıydı yemiyodu ayrı bide kusuyodu neyse ben vitamin ilacı aldım onunla biraz iştahı açıldı yemeye başladı sende dr una danış vitamin ilacına başla hem toparlar hemde yer ek gıdaları ilk önce redder zaten sonra alışır cnm yavaş yavaş

hangi vitamini kulanıyorsunuz..bizde minadex baya iştah açıyor...

ya bu çocuklar ne ters benim oğlumda asla tatlı vanilyalı mama türü şeyleri yemiyor ..iki öğündede sebze veya yemek versem kabız oluyor yada gece sancılanıyor kafayı bende yiyieceğim ..mamayı hele hiç içmiyor..bizde 8.5 aylığız
sebze yemekelrine patates kat tadını alıyor bi dene yada çorbalrının içinme mamsını kat onun tadına yer belki...

hangi vitamini kulanıyorsunuz..bizde minadex baya iştah açıyor...
supravit diye bi vitamin ilacı birz toparladı kızım başlayalı 1 ay kadar oldu devam ediyoruz bitince multitap almayı düşünüyorum oda çok iyiymiş bi arkadşım önerdi dr umada sordum kullan iyi gelir dedi bakalım

sagolun kizlarrr..zorlamak istemiyorum zaten pek fazla.vitamin ilaci iyi fikir.onuda doktorumu yazarmi bilemiyorum..
cnm dr una durumu anlatırsan sölerki kilosu azsa kesinlikle yazar biz aldık sonra dr umuza sorduk ama benim kızımda iştahsızdı ve kilosuda azdı ayına göre halada 1 2 kilo eksiği var ama biraz dhaa toparladı iştahı açıldı düzenli olarak kullanılırsa etki ediyor ki bi zararıda yok

Çocuklarda dönem dönem oluyor benim oğlanda 7. aya kadar beni emdi ek gıdayı almadı sonra tatlı şeyleri yedi çorbaları yemedi, şimdide tatlıları yemiyor tuzluları yiyor.

iştahsız bebek annesi olmak çokkk zor.......
oğlum 4.ayından itibaren iştahsızdı ve yakında 1 yaşında olucak hala iştahsız...
tüm gün birşey yemese acıkmaz..

kaşık mamasının hangisini seviyordur acaba?benim oğlum sadece aptamil sütlü bisküvili yer.
yoğurt seviyor mu?seviyorsa cicibebe ekmeği ufala içine.
meyvesine 2-3 cicibebe koyabilirsin.

selam anneler ben hepnze göre çok küçüğüm daa 20 yaşndayım oğlum 1 yaşında çok gzl klosu vardı ama artk hiç yemyo zayıfladı bşy sürmyo ağzına kahvaltı öğle akşam hçç yok sadece emeym dyo ama artk büyüdü yetmiyo doktor supravit vitamn şurubu verdi iştah açarmı sabah bi kaşk pekmez akşamda vitamn şurubunu veriyorum...nasl yapmalıyım yardım edin nolur.gözmn önnde zayıflıyo oğluşum.sze ihtyacm var..meltem..

Back