Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 10,5aylık ve çok iştahsız.biraz muhallebi ve meyve püresi yiyor.ev yemeklerini ve çorbaları yediremiyorum.önerisi olan var mı?nasıl yedirebilirim?
doktoruna bi sor istersen iştah açıcı bişeyler önerir belki.geçenlerde bana birisi önerdi doktora sorucam bende adı vimin c iştah açıyomuş doğalmış.içinde üzüm pekmezi falan var bi dene istersen.eczaneyede sorabilirsin uygun oğlunun ayına uygunmu falan diye.allah bütün iştahsız çocukların annelerine yardım etsin sabırrrrr versin
şimdiye kadar hep iştahsızdı.zorla çorba içiriyorum ama bir saatlik uğraş sonucu yarım kase bile değil.sebze yemeklerini asla yemiyor, yoğurtla vermeyi denedim onuda yemiyor.etide yemek istemiyor, köftede yaptım ama nafile.kaşığı görünce ağzını kapıyor.ne yapacağımı şaşırdım :uhm:
canım kaç kilo bebeğin eğer kilsoıu normalse zorlama fazla ise denegeliyor olailir 1 yaşında iken doğum kilosunun üç katı olmalı o zamana kadar bazen kilo alıp bazen almayarak çocuklar dengeliyormuş kilosunu
hayır canım gayet iyi kilosu bnece bşuan dert ediyosun 10 aylık bebeğin 8.9 kilo olması lazım yani burdan hesaplarsak seninki normal bence boşuna kasma
benim oglumda hiç bişey yemiyor desem yeridir sadece emmek istiyor ama biliyorum ki doymuyor ve sürekli meme istiyor artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım yedigi şeyler belli başlı ve sadece bir iki kaşıkla sınırlı ne yapsam yemiyor helede yumurta peynir agzına koymuyor off ...