Oğlum yarın genel anestezi ile sünnet olucak ama grip yapılabilirmi?

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Lütfen bir derdim varda açılsın konum acilen cevap verilmesine ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba,

20 aylık oğlum yarın genel anestezi ile sünnet olucak. Çişini yaparken canı acıyor yapışıklık varmış bu durumdan dolayı acil sünnet dedi doktor. Geçen cumartesi muayene ettirdik. Cuma günü içinde sünnet günü aldık. Ama oğlum salı günü grip oldu. Burnu akıyor. Öksürügü var bu durumda sünnet yapılabilirmi?

Arkadaşlar merhaba,

20 aylık oğlum yarın genel anestezi ile sünnet olucak. Çişini yaparken canı acıyor yapışıklık varmış bu durumdan dolayı acil sünnet dedi doktor. Geçen cumartesi muayene ettirdik. Cuma günü içinde sünnet günü aldık. Ama oğlum salı günü grip oldu. Burnu akıyor. Öksürügü var bu durumda sünnet yapılabilirmi?
canım kesinlikle önce bi çocuk doktoruna gösterin sonra sünnete götürün.. çünkü benim aynı durumdaki oğluma çocuk doktoru şimdi sünnet olamaz dedi ilaç verdi bunları kullansın iyileşince olsun dedi.. muhtemelen riskleri vardır.. aman direk sünnete götürmeyin...

canım kesinlikle önce bi çocuk doktoruna gösterin sonra sünnete götürün.. çünkü benim aynı durumdaki oğluma çocuk doktoru şimdi sünnet olamaz dedi ilaç verdi bunları kullansın iyileşince olsun dedi.. muhtemelen riskleri vardır.. aman direk sünnete götürmeyin...

Local anestezi ile de yapılamazmı? çalışan bir insanım önümüzde 9 günlük bayram tatili var iyileşene kadar yanında olurdum.
Hemde durumu acil bakalım ne diyecekler.

Sunnetten iki gun once oglum hafif atesli ve gripliydi. Dr sunneti erteledi kesinlikle olmaz dedi.

Hasta cocuklarin vucudu narkozu kaldiramiyomus bildigim kadariyla:KK43:

Cok gecmis olsun

Sunnetten iki gun once oglum hafif atesli ve gripliydi. Dr sunneti erteledi kesinlikle olmaz dedi.

Hasta cocuklarin vucudu narkozu kaldiramiyomus bildigim kadariyla:KK43:

Cok gecmis olsun

O zaman yapılamayacak.

Local anestezi ile de yapılamazmı? çalışan bir insanım önümüzde 9 günlük bayram tatili var iyileşene kadar yanında olurdum.
Hemde durumu acil bakalım ne diyecekler.
ben de yaz tatilini sonunda h okullar açılmadan hemen önce olsun demiştim ama oğlum hasta olunca kaldı..yani aynı zorluğa düştüm bende.. şimdi de seneye yaza erteledik mecburen zaten havalar da soğuyacak olmaması daha iyi dedik.. bildiğim kadarıyla hastaneler hep genel anestesi yapıyor. lokal bile olsa doktorun izin vereceğini sanmam her türlü risk söz konusu olabilir.. ve ben de lokal isterdim ama eltimin oğlunu lokal anestesi ile sünnet olurken görünce içim parçalandı.. çocuklar için travma bence.. genel daha iyi galiba...şartları çok zorlama kararı doktora bırak bence

Arkadaşlar merhaba,

Normalde ameliyatı ertelerler.Bizim de başımıza geldi.En ufak bir enfeksiyon-grip vs. varsa yapmıyorlar.
Çocuğun ciğerlerine ilerler enf. demişti anestezi uzmanı.Ayrıca anesteziden uyanırken sıkıntı yaşanıyormuş.
ertelenmişti ameliyatımız.
Sizin ameliyatın aciliyetine göre karar verirler sanırım.Çok acil değilse ameliyat ertelenir sanırım.
Geçmiş olsun.

Merhaba,

Doktora sormadan sünnet yaptırmayın, hasta iken yapılmıyor bende böyle biliyorum..

Bir de şunuda belirtmek isterim. Oğlum 4 aylıkken lokal anestezi ile sünnet oldu. Sünnetten çıktıktan sonra huzursuzdu ağladı filan

ama ertesi günü normal haline döndü. Hani 9 günlük tatilde bakarım diyorsunuz ya öyle pek bakılacak bi şey olmuyo.

Yani bizde sorun olmadı.

mutlaka dr. danışın daha sonra sünnet işine geçin derim Allahım biran evvel kurtarsın oğluşunu sıkıntıdan..
benimde oğluşum 6 aylıkken lokal anesteziyle sünnet oldu hiç bilmedi bile ne olduğunu üstelik sizinki gibi yapışıklık vardı dr. acilen sünnet olması gerekiyor demişti...
normal sünnet 15 dk. falan sürüyorsa yapışıklık olduğu için onu açmaları falan süreyi uzatıyor...
bu arada oğluşum sünnet olurken yanında bende vardım...

Grip geçene kadar ertelenr çocuk dr.una yönlendirilr onun verdiği tedavi bitince grip öksürük ateş vs. yoksa geçmişse ameliyata alınır. genel anestezi tehlikeli bu durumlarda...

X