Tuvalet Eğitimi Oğlum ve tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

natallia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
387
353
123
Slm herkeze oğlum 25 aylık 4 ay önce oğluma tuvalet alışkanlığını kazandırmıştım ne guzel bez bağlamayı bırakmıştık iki hafta önce kayınvalidemle birlikte dayısının kızina oturmaya gittik akrabaları vardı orda oğlumun tuvaleteni soylediğini gorduler ve ne guzel bizim torun daha soylemiyor dedi ve orda cok sasirdilar yasi daha kucuk ama tuvaletini soyluyor aferin dediler eve geldik soyleyen cocuk soylemez oldu nazar değirdiler oğluma tekrar bez bağlamak zorunda kaldik ordan geldikten sonra kayın validemde hic birsey yoktu birden oda hastanelik oldu cok hastalandi ben nazara inaniyorum cok kem gozlulermis ordakilerin nazarina geldiler ne yapsam ogluma tekrar tuvaletini soyletemiyorum beze yapiyor soylemiyor cok uzuluyorum ne yapmam gerekiyor bunun icin doktora gotursem olurmu bilmiyorum tekrar nasil alistiricam inatla soylemiyor buyuk tuvaleti geldiginde soyluyor ama kucuk tuvaletini soylemiyor fikri olan varmi bana yardimci olursaniz deneyimli olan anneler cok sevinicem

Bukadar erken yaşta doğru bulmuyorum ben. Kalıcı olmuyor demekki tekrardan baya zahmet çekersiniz Allah kolaylık versin

Evet haklisınız ama ben mecbur kaldim tuvalet aliskanligini kazandirmaya oglumun cildi bezlere karsi alerji oldu ve cilt doktoru kesinlikle bez baglama alti acik kalacak dedi kremler verdi bende o zaman asiminda cisi geldiginde soylemesi gerektigini ve lazimliga yapmasi gerektigini soyledim bir iki denemeden sonra bir iki altini islatti sonra alisti cisi geldiginde kakasi. Geldiginde soylemeye basladi bezi biraktik ne olduysa iki hafta once gezmeye gittik eve geldik altina kacirmaya basladi simdi tekrar bez baglamak zorunda kaldim

Kem gözler çok Allah korusun onlardan. Oğlunuza anlatmaya çalışın bez bağlanmaya devam edilirse tekrardan alerji olacağına belki tekrardan söyler.

canım anlat ona, eskisi gibi yap, ki popon alerji olmasın, acımasın ya da yara olmasın falan de. kem göz çok artık. ama merak etme alışır.

canım anlat ona, eskisi gibi yap, ki popon alerji olmasın, acımasın ya da yara olmasın falan de. kem göz çok artık. ama merak etme alışır.
Çok teşekkürediyorum anlatıyorum tamam diyor kafa sallıyor ama yinede söylemiyor pes etmek yok yavaş yavaş onu üzmeden tekrar alıştırıcam alerji olmasını istemiyorum ilginiz için çok teşekkürederim.

canım rica ederim, evet alerji olması cildine zararlı. umarım alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…