oğlum ve pişik

mntahamm33

evli , mutlu, çocuklu :-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
161
30
Arkadaslar meraba,
18günlük bi oglum var ve poposunda pişik ve sivilce gbi büyk Byük beyaz iltihaplar var ve ögrndiqim kadaryla bebklerde mantar olablyomus sizce mantarmıdr korktm öyle grnce ya :-(

8 kişi tarafından görülmüş fakat neden cevap yok yardımlarınızı bekliyorum

Mantar olup olmadığını bilemiycem ama .hangi marka bez kullanıyorsunuz birde pişik kremi ne kullanıyorsunuz. Onlarda önemli diye biliyorum

Oncelikle Allah razı olsun o kadar kişi okumuş birtek sız cevap verdiniz prima kullanıyordum fakat sürekli taşıyordu diye molfixe geçtim o taşırmıyor ama bacak kısmı biraz geniş rahat ediyor mu bilmiyorum bu bitince canbebe denemeyi düşünüyorum onun için iyi diyorlar. Krem olarak sudocrem var ama pek memnun değilim sizin bi öneriniz var mi peki ?

Bende primanin beyaz paketini kullanıyorum krem olarak sebamet kullanıyorum kardeşim çok memnun kalmış bana önerdi hiç sorunum olmadı birde ıslak mendiliniz de önemli priminin beyaz paketi yine kullanıyorum eğer iyi marka kullaniyorsaniz bebek temizleme pamuklarini bi deneyin ılık suyla minik popiss mutlaka dr.bi sorun nolur neolmaz

Peki çok teşekkür ederim ıslak mendilden memnunum kaliteli o sadece diğerlerinde bi bilgim yoktu çok teşekkürler yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…