How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oğlum ve kopan tıranağı

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.720
798
Sabah çopleri kapinin onune koyarken meger oglum kapinin arkasinda durmus,kapı arasini parmaklayinca benim fark etmemem ve geride kalan tırnaksiz bir parmak:(
Hemen en yakın acile kostuk...ama o kadar ilgisizlerdi ki...bandaj yapip gitti doktor...bu kadar krem surulmeli mi bandaj cikarilmali mi , su degmeli mi bu sorularla kaldim...ozel olacak bide
Oyle suratsizlik devlette gormedim...off neyse...kizlar tecrubesi olan var mi bu konuda? Tirnak yataği zarar gormedi,tirnak komple koptu sadece...su an bandajli parmaği...cikarayim mi?
Gazli bez yapismişmidir etine? Ufff:(

okurken içim acıdı.geçmiş olsun.
bence tek başına bandajı çıkarmaya çalışmayın.yarın bir sağlık kuruluşuna götürün,orada oksijenli suyla ,ıslatarak çıkartsınlar.

not:oksijenli su yazdım ama birşey bildiğimden değil.siz kendi kendinize uygulamayın.belki yanlıştır,söylediğim şey.

aynısı bana olmuştu ama ayak tırnağımdı. babam hastaneye götürmedi aynı anlattığınız gibi bandaj yapmıştı. daha sonra da gün aşırı değiştirdi. tentürdiyot döküp bandajı yumuşatarak çıkarıyordu çünkü gazlı bez yapışıyordu parmağıma. bir süre sonra canım da acımamaya başladı ve komple çıkardık bandajı. ama siz yine de hiç olmadı sağlık merkezine götürün.

çok geçmiş olsun.

Bu yaz bizde yaşadık bunu. Ama oğlumun ayak parmağıydı. Tırnağı ucundan bi yer tutuyodu sadece. Çekmedi doktor. Onun yerine bandaj yaptı gazlı bezle. Hiçbi şey olmaz yıkayabilirsin de korkma demişti. Tabi çok kanadığı için ben 2 gün su deydirmedim.

Zamanla o etin üstü sertleşti ve yeni tırnak geldi. Şu an diğerleri gibi çok şükür. Ama aylarca ciğerim sızlamıştı.

Doktor bizim o panik halimize çok gülmüştü. Eğer dikkat edip koruycak yaştaysa açık bırakın daha çabuk iyileşir. Yok koruyamıycaksa gazlı bezle kapatın. Hergün yenilersiniz. Tabi çıkarmadan önce yumuşatın ki eti acımasın kuzucuğun. Allah şifa versin..

Oglumun ayak parmagi acilmisti ve kopmadigi icin cok aci veriyordu.
Doktorda cikarmadilar bile kendi haline biraktilar. Tirnak dusene kadar cok aci cekti yavrum. Dustukten sonra bandajli tuttuk yeni tirnak cikti ardindan.

benim minyatürün de başına gelmişti, bandaj yaptılar ama bir kaç güne çıkarttık biz.. endişelenecek bir şey değil ama ucuz atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun kova'm..

Geçmiş olsun

Oğlumun tırnağını kaykay kesti

Biz tamamen iyileşinceye kadar düzenli pansuman yaptık hep sarılı idi zira çocuk bu koruyamıyor kü seninki daha da küçük

Bizim doktor ilk günlerde sağlık kuruluşunda yaptırın mikrop kapmasın demişti ama bizimki bayağı derin kesikti

Yarın tekrar götürün bir de başka doktor baksın

Geçmiş olsun tekrar

Sabah çopleri kapinin onune koyarken meger oglum kapinin arkasinda durmus,kapı arasini parmaklayinca benim fark etmemem ve geride kalan tırnaksiz bir parmak:KK43:
Hemen en yakın acile kostuk...ama o kadar ilgisizlerdi ki...bandaj yapip gitti doktor...bu kadar krem surulmeli mi bandaj cikarilmali mi , su degmeli mi bu sorularla kaldim...ozel olacak bide
Oyle suratsizlik devlette gormedim...off neyse...kizlar tecrubesi olan var mi bu konuda? Tirnak yataği zarar gormedi,tirnak komple koptu sadece...su an bandajli parmaği...cikarayim mi?
Gazli bez yapismişmidir etine? Ufff:KK43:
Krem falan verilmezmi yaa yapismis olabilir. Bezini degistir bari yarin veya simdi bir daha goturun ne olur ne olmaz gecmis olsun

Benim tırnağım kapıya sıkıştığı için ölmüştü ve çekilmesi gerekmişti.Komple aldılar tırnağı.Ondan sonraki bakım çok önemli 8 ayda çıkmıştı benimki baştan sona.Asla su değmeyecek düzenli pansumanı var.Sakın çıkarmayın bandajlı gezecek ben 8 ay bandajlı gezdim o bölgenin mikrop kapmaması gerek.ve 8 ay su değdirmedim oraya, çok sıkıntılı bi durumdu belki ağrısı vardır bence siz başka doktora gidin.

benim kizimin da parmagi sikismisti. ama tirnak kalkmisti sadece. sarip gonderdiler sadece. bir sure sonra dustu ve yeni tirnak cikti. sekilsiz olacak diye cok korkmustum ama hic bir farki yok. korkmayin. tirnak insanin icini ciz ettiriyor ama geciyor

Back