Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar oğlum 3 yaşında ve sürekli olarak sütünü ve suyunu biberondan içerdi çunku bardakdan içtiği herşeyde tıkanıp öksürüp kusardı geçen gün tatile gittiğimizde dönüşte biberonlarını orda unuttuğumu söyledim.biraz mızıktı yenisini alırız falan dedi ama ikna oldu şimdilik ancak simdi de bardaktan kesinlikle süt içmez oldu. bir damla bile sürmüyor ağzına biberonla günlük 1 kilo süt içen çocuk.
.Kilo konusunda sorunumuz yok bu arada yemeklerınıde yıyor ama zaten peynır yemezdı yoğurtta eh işte sütten alırdı kalsiyum ihtıyacını onuda içmiyor simdi
aklınıza gelen bir fikir varmı süt içirebilmek için
Baslangic kilosu 79 ilk hedef 75 guncel 77.7
Kayıtlı Üye
Eger sutu seviyorsa zaten icecektir diye dusunuyorum bir sure zorlamayin sutu ozlesin. Cani cektiginde mecburen icecektir. Kalsiyum ihtiyacini gidermek icin evde kendiniz muhallebi yapin onu yedirin.
Sut icmeyi oyunada cevirebilirsiniz. Genelde ise yarar hepbirlikte sut icme yarisi vs.
Eger bu yontemleri denemediyseniz bir dusunum derim
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
Arkadaşlar oğlum 3 yaşında ve sürekli olarak sütünü ve suyunu biberondan içerdi çunku bardakdan içtiği herşeyde tıkanıp öksürüp kusardı geçen gün tatile gittiğimizde dönüşte biberonlarını orda unuttuğumu söyledim.biraz mızıktı yenisini alırız falan dedi ama ikna oldu şimdilik ancak simdi de bardaktan kesinlikle süt içmez oldu. bir damla bile sürmüyor ağzına biberonla günlük 1 kilo süt içen çocuk.
.Kilo konusunda sorunumuz yok bu arada yemeklerınıde yıyor ama zaten peynır yemezdı yoğurtta eh işte sütten alırdı kalsiyum ihtıyacını onuda içmiyor simdi
aklınıza gelen bir fikir varmı süt içirebilmek için
Figürlü çocuk bardakları ve figürlü pipet alsanız belki hoşuna gidebilir.
Başka yiyeceklerden kalsiyum alıyorsa üzerine düşmeye gerek yok diye düşünüyorum.