oglum uyurken ayakalrını topluyor...

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
kıslar ya olum bugün tam 15günlük ama dogdugundan beridir uyurken ayakalrını hep karnına cekerek uyuyıor..annemler kundak yapalım ayakarı eğri kalacak diye dalga geciyorlar sizce yapalım mı kundak yoksa normal mi bu???
bi de uyurken sürekli ıh ıh diye sesler cıkarıyor..gaz sancısı var evet ama sancı yokken de uyurken de ayakalar hep aynı...

canım bence bır muddet yapmalısın en azından o alıskanlıgını unutana kadar.Allah bagıslasın bu arada masallah

Canım geçmiş olsun.Güle güle büyüt bebegini.Ayaklarını toplaması çok dogal daha kendini ana karnındaki pozizyona alıyor.Bundan daha dogal bir şey olamaz.Sakın kundak yapma ((bence)bırak rahat rahat uyusun.Ben iki oglumuda kundak yapmadan büyütttüm.gaz sancıları ayrı bir sorun yardım istersen buralardayımyerimseniben

ah kıyamam içerisini özlüyodur belki :KK43: ben olsam ben de özlerdim ne var sanki burda :KK43:

tsk ederim yorumlarınız için opuyorumnanaktan

canım genelde bebekler gaz problemi olunca ayaklarını toplarlar diye biliyorum ben kardeşlerimden ama eğer senin bebişin uyuma şekli buysa bende karışma kundaklama derim..çünkü kundak yapmak her ne kadar çocuğun vücut hatlarını düzgün yapar desede büyüklerimiz bir yandanda vücut gelişimini engeller diye doktorlar tarafından biliyorum ben.ama kısa süreliğine sadece uyurken yapıp uyandıktan sonra çözedebilirsin..yarım kundak şeklinde yapadabilirsin ama gönlüm rahat bırakmandan yana canım..

ben de kundaklamak istemiyorum şimdilik rahat rahat uyuyor :))) ama korkuttular beni bacakalrı eğri kalacak diye :)))

X