Uyku Problemi Oğlum uykusundan korkarak uyanıyor

denizzzzz3465

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
92
25
25
Hemen konuya girmek istiyorum bu olayı yaşamış olanlar lütfen yazsın çünkü artık bende kafayı yemek üzereyim

6 yaşında oğlum var dün sabahtan ateşi hafif vardı gece olunca ateşi 39 lari gördü
Bebekken diş çıkardığı zamanda ateşi çok yükseliyordu hatta sıtma bile geçiriyordu şimdi bile ateşi çıkınca hemen titrer alıştım titrediginde ateşten olduğunu biliyorm ama ilk defa dün ateşilyken halüsinasyon gördü yada gördüğü rüya miydi anne bak arkadaşın geldi anne bak çocuklar anne korkuyorum gibi şeyler söylüyor sabah 7de çığlık atarak uyandı ağladı gözleri kocaman şekilde etrafa bana bakiyordu uyanikti ama kendinde değildi dünden beri 4defa yaşadık bunu en ufak ses gelince koruyor anne dur sen nede titriyosun diyo bu ses ne anne diyo kedine gelince herşey normal şuan bile yazarken ağlayarak uyandı sayikladi onu öyle korkmuş görünce dayanamıyorum aklımı kaybedecek gibi oluyorum lütfen bu durumu daha önce yaşamış olan varsa yazsın hep böyle kalacak diye korkuyorum
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

Benim çocuğumda 5 buçuk yaşında...Bazen uykusunda gün içinde yaşadıklarını resmen tekrar yasıyor...Mesela ismini vererek bırak şu oyuncağı diyor..Aralarında bu tarz şeyler oluyor genelde...

Korkuyorum demesi bir acayip geldi bana..Çocuğunuz arkadaş zorbalığımı yaşıyor acaba?

Ve arkadasın geldi diyor arkadasınız çocugunuzu haksız yere mı uyardı ya da çocugunuzu korkutacak bir şaka mı yaptı bunlar reel hayatta var mı ya da gözlemlediniz mi?

Yani aklıma bunlar geldi şuan da...

Çok temizler onlar herşeyi oldugu gibi aktarıyorlar bende olsam tedirgin hissederdim...Sizi anlıyorum..

Benim çocuğumda 5 buçuk yaşında...Bazen uykusunda gün içinde yaşadıklarını resmen tekrar yasıyor...Mesela ismini vererek bırak şu oyuncağı diyor..Aralarında bu tarz şeyler oluyor genelde...

Korkuyorum demesi bir acayip geldi bana..Çocuğunuz arkadaş zorbalığımı yaşıyor acaba?

Ve arkadasın geldi diyor arkadasınız çocugunuzu haksız yere mı uyardı ya da çocugunuzu korkutacak bir şaka mı yaptı bunlar reel hayatta var mı ya da gözlemlediniz mi?

Yani aklıma bunlar geldi şuan da...

Çok temizler onlar herşeyi oldugu gibi aktarıyorlar bende olsam tedirgin hissederdim...Sizi anlıyorum..
Benim oğlumda normalde gün içinde yaşadıklarını gece uykusunda sayiklar ama bu çok farklı bişey ben memlekete geldim kayinvalidemlerdeyim arkadaşım yok burda hiç olmayacak şeyleri söylüyor şimdi bile uyanıp anne burda yuvarlak şeyler var diyo annemlere anlatım ateşten diyorlar beni sakinlestirmek için söylüyorlar ama hiç bir şekilde ikna olamıyorum

X