Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi oğlum ufoyu devırdı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.200
48
683
44
Ağrı
oglum 8 aylık ..
arkamı donuyorum bır anda kayboluyor..o kadar hızlı emeklıyor herseyı karıstırıyor.

Bugun alısverıs yaptık eve geldık..aldıklarımı buzdolabına koyarken bır anda pat dıye bır sesle ılkıldım.
oglum o sanıyelık anda ofonun fısını cekerek ufoyu yere dusurdu..
Rabbıme bınlerce sukur ogluma bırsey olmadı ufo parcalandı..

Bu ne kuvvet anlamadım..
Bır sanıye gozunu alamıyorsun...

Erkenden emeklesın dıye beklıyordum..Aman bır emekledı hızına yetısene..
sımdı dıyorum oyle erkenden yurumesın bu seferde sureklı dusecek.

benim kardeşim de bebekken yürüteçle giderken masanın örtüsünü çekmiş eliyle
masada da kocaman bi vazo vardı
tam yetiştigimizde vazonun düşmesine az kalmıştı
kafasına iniyodu az daha
geçmiş olsun valla bırakmaya gelmiyolar

benım kı anlık oldu buzdolabını actıgım an dusurdu yakalama sansım olmadı

Çok geçmiş olsun canım.
Allah beterinden saklasın.
UFO yu duvara monte etmekten başka çare kalmamış.

çok geçmiş olsun canım hepimizin basına gelecek demekki böyle şeyler benim kızımda 2 gündür parkyatagından atlamaya calışıyor başının üstüne düşecek gibi sarkıtıyor kendini ne yapsam diye düşünüyorum birde parkyatak yani derin bugün yere yatırdım .

çok geçmiş olsun ya. inanılmaz bi enerjileri var hiç bitmek tükenmek bilmiyo:)
bi verdiğiniz karşı gelmiş valla

canım ya bende park yatagı alt katına ındırecegım yatagını..

benımkıde aynısını yapıyor

çook geçmiş olsun canım
canım bizimkiler aynı ay dogumlu 8 aylık bizim kızda ama hiç emeklemiyo sevmiyor yatırıyom kıyamet kopuyo emekleme pozisyonuna bile getiremyorum. hiç emeklemiyor hep ayakta durmak istiyor. ii maşallah seninki emekliyor bide hızlı haraket ediyor. tembel benim gibbi kızım :1hug:

Canım benim,çok geçmiş olsun.Benim oğluşum henüz emeklemiyor,diyorum ki herhalde direk yürüyecek ..emeklemediği içinde henüz rahatım tabi ama dediğin gibi gerçektende çok kuvvetliler..işimiz her geçen gün kolaylaşmak yerine zorlaşıyor,allah hepimize kolaylık versin..

Geçmiş olsun her hangi bir sıkıntı olmadan atlatmanıza çok sevindim.Gerçekten güçlerine akıl erdirilemiyor bir an boş bırakmaya gelmiyor.Marketten su almıştım 10 kiloluk sen yürüteçle gezerken onu devir mutfak her yan su oldu birde bir şeyler devirdikçe kendilerini muhteşem zaferler kazanmış gibi hissediyorlar.Her yan su oldu bizimki oratad durmuş olana bitene bakıp seviç kahkahaları atıyordu.Ama neyseki beni sevindiren peteklere falan bile dokunmuyor

Merhaba Sevgili Anneler,
Lütfen hepinizden rica ediyorum akılları erene kadar çocuklara asla arkanızı dönmeyin ufo düşmesi ve birşey olmaması güzel ama olaki ortada bulduğu birşeyi ağzına atsa ne yaparsınız ? Aman Allah korusun lütfen aklı erene kadar boş bırakmayın. Aman dikkat !
çok geçmiş olsun...

çok gecmiş olsun canım
oğluna bişe olmadığına çok sevindim
çocukları asla göz önünden kacırmıyacaksın hızlarına asla yetişemeyiz biz onların çünkü herşeyi merak ediyorlar
Rabbim korumuş evladını tekrar büyük gecmiş olsun canım sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…