Tuvalet Eğitimi Oğlum tuvalet eğitimini tamamlamış oluyor mu?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
konuşma konusunda da az konuşuyor diyordum bende bir açıldı pir açıldı maşallah

O garip geliyor yerde bir delik var diyor bizim evde yok babaannesi de vardı yerdeki tuvalete bakayım diyordu küçükken

Şişeye küçükken alışınca bir şey demiyor

Çok pratik ben terliyken bile indirmek yerine arabada yaptırdım hep

Hatta babasına da 5 Lt lik damacana alacakmış

damacana ay alem bu çocuklar çok bilmiş bıdıklar

bizim de kardeşimiz var 11 aylık onu çağırıyor tuvalete gel sana öğreteyim diyor :)

Ben de yatağına su geçirmez bir sistem oluşturdum. Gündüz en fazla iki saat tuvalete gitmeden duruyor. Gün içerisinde çok su tüketiyor tabi. Gece 4-5 saat kuru kalıyor, zaten ben kaldırıyorum ondan sonra. Sabaha kadar kaldırmadan hiç bırakmadım.

Biz de dışarı çıkarken yapıp öyle çıkıyoruz. Ama uzak bir mesafeye gitmiyoruz. Parka, markete, birilerinin evine falan gidip geldik. Bir kez dışardayken pet şişe denedik ama yapmadı. Dışardayken geldiğini söylerse eve kadar tutmasını söylüyorum, tutuyor. Tabi tüm bunlar eve yakın yerde olduğu için bir an önce eve dönebiliyoruz. Uzakta olsak ne olur bilmiyorum.

Çok fena bu çocuklar. İstemeden hiçbir şeyi yaptırmak mümkün değil. Kendi haline bıraktık bakalım, elbet zamanı gelince konuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…