Teşekkür ederim cevabınız için. Açıkcası ben kendimi hiç hazır hissetmiyordum ama onunla sık sık konuşuyordum. Oğlum henüz konuşmadığı için beni ne kadar dinleyip anladığından da emin değildim ama çok şükür oğlum hazirmiş. Biz de kısa ve plansiz yürüyüşler haricinde henüz dışarı çıkmış sayilmayiz. Ama cisi geldigini söylediğinde eve kadar tutmalısın dedim ve tuttu. Ama dedim ya konuşmadığı için bilemiyorum gercekten çok sıkışıp sikismadigini. Umarım sizinki de bi an once hallolur. Bu arada ben alıştırma kulodu kullanmadım.Çözmüşsünüz gibi görünüyor, tebrikler.darısı başıma. Bende bugün iç çamaşırı ve portatif lazımlık alıp başlamak üzere alışverişe çıktım ama lazımlığı bulamadım maalesef, eve kapanmak istemiyorum,tuvalete her yerde sokamam,kara kara düşünüp,deli gibi araştıriyorum nerde bulurum diye. Bulduğum an baslayacağım kismetse ,bizde 32 aylığız,Eylüle kadar çözmem gerek.
Insallah bu ise girisen herkes için çok kolay olur.valla super atlatmısısınız bır ıkı haftaya ınş hıç kaçırmaz..darısı basımıza
Bana söylenen bezi tamamen bırakmam gerektigiydi. Hatta ben temiz bir bezi tuvaletin önüne koydum ve her yanından gectigimizde seni artık istemiyoruz diye parmak salladık beze. Dışarıya uzak mesafeye giderken alıştırma kulodu kullanırım belki ama bezi arada bir bağlamak yanlışmış diye biliyorum.bizde tuvalet eğitimindeyiz.Yani evde hiç bağlamıyoruz.
Oğlum 33 aylık. Dışarı çıkarken ve yatarken bağlıyorum.
Tamamen ne zaman çıkarmalıyım ben de çelişkideyim.
Âmin. Allahım hepsini nazarlardan korusun. Ilk gün kaçırdı sadece. 5 gündür hiç kaçırma yasamadık şükürler olsun. Gece 1 kez kaldırıyorum. Gece de kendi kalkabildiginde mı bu is bitmiş oluyo merak ettim. Yoksa bizim ki de bitmiş sayılır mı. Umarım geri dönüş gibi birşey yasamayız.Maşallah nazar değmesin. Çözmüşsünüz tabi annesi. O kadarcık kaçırmalar olacak. Çok normal.
Rica ederim. Teşekkürler inşallah bizde kolayca atlatirız sizin gibi bu süreci. Ben aslında 4ay önce ufak tefek hazırlik yapmıştım, gece kilodu ve yatak için alez almıştım ama havalar soğuktu ve ben hazır değildim, kızımda pek istekli değildi,erteledim. Şu an tuvalete gidelim diyince gidiyor,tuvaletini yapıp sifonu çekiyoruz,dünden beri ama bezi çıkartmadım hala. Şimdide yaz,muhakkak parka gidiyoruz,arabayla seyahat ediyoruz haliyle portatif tuvalet almadan baslayamam,imkansız ama koskoca avmde bulamadım kaç mağaza gezdiysem. Erkek olsaydı biraz daha rahat olurdum ama kız çocuğu olunca ev dışında klozete oturtma fikri çok rahatsız ediyor beni. En kısa zamanda son eksiğimi tamamlayip başlayacağım bende. Hazırım, kizımıda hazirliyorum 1 haftadır,umarım oda hazırdır.Teşekkür ederim cevabınız için. Açıkcası ben kendimi hiç hazır hissetmiyordum ama onunla sık sık konuşuyordum. Oğlum henüz konuşmadığı için beni ne kadar dinleyip anladığından da emin değildim ama çok şükür oğlum hazirmiş. Biz de kısa ve plansiz yürüyüşler haricinde henüz dışarı çıkmış sayilmayiz. Ama cisi geldigini söylediğinde eve kadar tutmalısın dedim ve tuttu. Ama dedim ya konuşmadığı için bilemiyorum gercekten çok sıkışıp sikismadigini. Umarım sizinki de bi an once hallolur. Bu arada ben alıştırma kulodu kullanmadım.
Canım uzmanlar gece ve gündüz eğitiminin aynı anda başlamasının uygun olduğunu söylüyorlar.bizde tuvalet eğitimindeyiz.Yani evde hiç bağlamıyoruz.
Fisher price eğitici tuvalet 100tl netten baktımÇözmüşsünüz gibi görünüyor, tebrikler.darısı başıma. Bende bugün iç çamaşırı ve portatif lazımlık alıp başlamak üzere alışverişe çıktım ama lazımlığı bulamadım maalesef, eve kapanmak istemiyorum,tuvalete her yerde sokamam,kara kara düşünüp,deli gibi araştıriyorum nerde bulurum diye. Bulduğum an baslayacağım kismetse ,bizde 32 aylığız,Eylüle kadar çözmem gerek.
Rica ederim. Teşekkürler inşallah bizde kolayca atlatirız sizin gibi bu süreci. Ben aslında 4ay önce ufak tefek hazırlik yapmıştım, gece kilodu ve yatak için alez almıştım ama havalar soğuktu ve ben hazır değildim, kızımda pek istekli değildi,erteledim. Şu an tuvalete gidelim diyince gidiyor,tuvaletini yapıp sifonu çekiyoruz,dünden beri ama bezi çıkartmadım hala. Şimdide yaz,muhakkak parka gidiyoruz,arabayla seyahat ediyoruz haliyle portatif tuvalet almadan baslayamam,imkansız ama koskoca avmde bulamadım kaç mağaza gezdiysem. Erkek olsaydı biraz daha rahat olurdum ama kız çocuğu olunca ev dışında klozete oturtma fikri çok rahatsız ediyor beni. En kısa zamanda son eksiğimi tamamlayip başlayacağım bende. Hazırım, kizımıda hazirliyorum 1 haftadır,umarım oda hazırdır.
Çok teşekkür ederim bilgi için amaJoker ve benzeri mağazalarda vardı bir ara
bizde tuvalet eğitimindeyiz.Yani evde hiç bağlamıyoruz.
Çok teşekkür ederim bilgi için ama
Joker,Mothercare ve e-bebek'e baktım,yedek posetleri var aparatın kendisi yokEn kötü ihtimalle internetten alıcam.
Müzikli var bir tane lazımlığımız Fisher Price,çiş yapınca müzik calıyor ama benim cadı onu tabure olarak kullanıyor,sevmedi maalesef, bende onu lavabonun önünde basamak olarak kullanıyorum,ellerini yıkayabilmesi içinFisher price eğitici tuvalet 100tl netten baktım
Cocuklar her duruma bizden çok daha kolay adapte olabiliyorlarmis bunu gördüm bu tuvalet eğitimi sayesinde. Kız cocuğu için dışarıda tuvalet olayı gercekten daha zordur. Ben bir ürün gormuştum. Linkini bulup paylaşayım belki isinizi görür.Rica ederim. Teşekkürler inşallah bizde kolayca atlatirız sizin gibi bu süreci. Ben aslında 4ay önce ufak tefek hazırlik yapmıştım, gece kilodu ve yatak için alez almıştım ama havalar soğuktu ve ben hazır değildim, kızımda pek istekli değildi,erteledim. Şu an tuvalete gidelim diyince gidiyor,tuvaletini yapıp sifonu çekiyoruz,dünden beri ama bezi çıkartmadım hala. Şimdide yaz,muhakkak parka gidiyoruz,arabayla seyahat ediyoruz haliyle portatif tuvalet almadan baslayamam,imkansız ama koskoca avmde bulamadım kaç mağaza gezdiysem. Erkek olsaydı biraz daha rahat olurdum ama kız çocuğu olunca ev dışında klozete oturtma fikri çok rahatsız ediyor beni. En kısa zamanda son eksiğimi tamamlayip başlayacağım bende. Hazırım, kizımıda hazirliyorum 1 haftadır,umarım oda hazırdır.
Süper valla,erkek annesi olmanın en güzel yanlarindan biri bu olsa gerekAnladım bir yerde daha görmüştüm diye düşündüm orası da e bebekti demek ki benim gördüklerim poşetleri imiş
Zira ben kullanamadım benimki oğlan; şişe ile hallettik