• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum su icmiyor....

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
selam ,5 aylik bir oglum var kasik mama veriyorum bagzi yemeklerden suyundan felan veriyorum bazende corba azar azar iciriyorum günde 1-2 kere geri kalani emziriyorum,ama oglum hic saf su icmiyor bebek meyve sularini denedim onuda icmiyor,aventin biberonunu kullaniyordum nuk a gectim ondada aynisini yapiyor.ne yapabilirim,onun susadigini hissediyorum ,kasik mamasi kati susatir bence.

canım benim oğlumda fazla içmiyordu doktora sordum su içmeyi sevmiyor dedim anne sütü alıyorsa sorun değil dedi..ama ben suluğuna alıştırdım artık kendisi istiyor..
sende eğer biberonda içmiyorsa alıştırma bardağı al istersen zamanla alışır, alışana kadar kaşıkla da verebilirsin yeterki alışsın..

ben normal bizim içtiğimiz bardakla içiriyorum kalın bir bardakla çok keyif alarak içiyor dene sende bence

bencede canım kaşıkla dene, içmesede sürekli öner, moralini hiç bozma aldığı ona yetecek ve alışacaktır kendi isteyecektir daha sonralarıda
artık yaz mevsimi terleyecekler ve daha çok sıvıya ihtiyaçları olacak her fırsatta dene annesi

Back