• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oğlum su icmek istemiyor :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
arkadaslar benim oglus 2,5 yasinsa oldu artik bi problemimiz var asamadigimiz.normal su icmek istemiyor hic.kücükkende icmezde bende meyva aromali sulardan vermeye basladim.simdi alistirmaya calisiyorum ama suyun tasina bakiyo sonrada yüzünü eksitip icmek istemiyo illede aromali olandan istiyo.ama vermek istemiyorum artk aromali su.nereye kadar böyle dewam eder.nasil yapicam nasil alistiricam normal suya.doktorumuz günde 1 lt su icmesi gerek diyo.ben ona 250 ml.bile iciremiyorum... :(((((((((((( sizler nasil yaptiniz banada anlatin lütfen .

arkadaslar benim oglus 2,5 yasinsa oldu artik bi problemimiz var asamadigimiz.normal su icmek istemiyor hic.kücükkende icmezde bende meyva aromali sulardan vermeye basladim.simdi alistirmaya calisiyorum ama suyun tasina bakiyo sonrada yüzünü eksitip icmek istemiyo illede aromali olandan istiyo.ama vermek istemiyorum artk aromali su.nereye kadar böyle dewam eder.nasil yapicam nasil alistiricam normal suya.doktorumuz günde 1 lt su icmesi gerek diyo.ben ona 250 ml.bile iciremiyorum... :(((((((((((( sizler nasil yaptiniz banada anlatin lütfen .

Ben Saka ,Hayat , pınar suların çizgi film kahramanlı olan küçük pet şişelerinden veriyorum.Bardakla değil onlarlaiçiyor.Yada ne bilim süslü püslü ilgisini çekebilecek bir bardakla içirmeyi denediniz mi?

Back