oğlum sen neden uyumuyorsun???

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
arkadaşlar oğlum 11 aylık 2 aydır greeceleri sürekli uyanıyor.
mama yapıyorum kavga dövüş kandırarak 60 ml anca yiyor.
yatakta yuvarlanıyor top gibi beşiğinin köşesine sıkışıyor poposu havada üstü açılmış mırın mırın yapıyor babası alıp evde geziyor omzunda uyuyor yatıyor. 1 saat enfazla 2 saat sonra tekar ayakta kabus gibi sabaha kadar yat kalk yat kalk

diş dedik çıktı bi yeri ağrıyorduk dedik doktora gittik öncesinde hafif kulağı kızarık dedi ilaç kullandık geçti ama uyku sorunu hala devam gece çayı yapıyorum ama nafile.
sıkı giydirmiyorum çok yedirmiyor yada yedirip yatırıyorum, banyo yaptırdım rahatlasın diye yağla masaj yaptım. yok yok ne yaptıysak olmadı. aklıma gelen herşeyı denedim.

sabah 7de uyandı kızdım hiçbir şey olmamış gibi canavar gibi ama bizim pilimiz bitti
öğlen işe gidecem. dizlerim ağrıyor, belimde disk kayması var sol yanım iptal eğilemiyorum.

ne yapmalıyım, siz neler yaptınız

yasadığınız sağlık sorunlarıyla beraber uyku düzeni bozulmuş sanırım.. gündüz uykusunu azaltıp geceye kadar iyice yorulmasını sağlarsanız belki daha aralıksız uyur.

arkadaşım onuda denedik mesala öğleden sonra hiç uyutmadık ggece rahat uyur sandık ama nerde aynı şekilde off offf

üzerinde bir pijama,saçlar dağılmış,gözlerin altı halka halka kermit görse çıkma teklif eder.kafana bir balyoz yemiş gibisin arada baş ağrısı yokluyor zonklatıyor beynini.içinden bir şey yapmak gelmiyor ne mecal var ne heves.tek istediğin bebeğin biraz uyuması.o uyurken alacağın bir nefes sende suni teneffüs etkisi yapacak.ama tam uyuttum ben de azıcık dinleceğim dediğinde beşikten gelen bir ağlama sesiyle irkilirsin bu kötü bir kabus olmalı.
Yaşadıkların bunlar değil mi?aynı şeyleri bende yaşıyorum uykusu az bir bebeğim var benim de.ne yapalım arkadaşım geçer herhalde bugünlerde.bunlar da böyle büyüyecek.

sanki benim kizin 2 hafta onceki halini tarif etmissin.Butun gece yataginda 4 kose donuyordu,her kalktigimda farkli bir koseye basini sokmus buluyordum,surekli hareket halinde ve inliyordu,mizir mizir sabaha kadar.Gunduz de nesesi yerinde oluyordu sipanin ama bende aynen dedigin gibi pil bitmis oluyor ve kivrilip 10 dakka uyuyacak yer ariyordum.Ben dislerden diye dusundum ve herhangi bir sey yapmadim,disleri ciktiktan sonra da bir sure devam etti huzursuz geceleri,ara ara hala oluyor ama sukur cok nadir artik.Bu hareketli geceler donemi 2 ay kadar surdu,sabretmekten baska care yok,kolay gelsin, Allahim baska sikintilarini gostermesin insallah.

AHH ahh sabah 6 da uyandık gece 12de uyuduk.
ama gece hiç uyanmadı sanıırm,benim oğlan uykuyu sevmiyor.
şuan beklemekten başka çaremiz yok sanıırm aman bi yeri ağrımasında.
zor bir durum benimle aynı sorunu yaşayan annelerde varmış

bizde bugün akşam 11buçukta uyuduk, sabah 6 buçukta uyandık ve gecede en az 4-5 kez uyandık....

bu kuzular bizleri uykusuz bırakmaktan vazgeçmeyecekler anlaşılan...

yalnız değilsin merak etme.....:79:

ahh ahhh bu kuzucukların dilleri olsada anlatabilseler.

anniş sıcak oldu off anniş ört üstümü üşüdüm anniş karnım ağrıdı. anniş uyumakta neymiş benim canım oyun oynamak istiyor dese.
ahh ahh o günlerde gelicek.

yaramaz kedim şimdi uyudu bende ev işlerine koyuldum miniğimin balık çorbasını hazırladım. öğlende işe gidecem

annelik çok zormuş anne olunca anladım. annemin kıymetini şimdi bildim.

Merhaba Smille
Bir çok kez senin konularını cevapladım, belki beni hatırlamasın çünkü kullanıcı adımı değiştirdim.
Her neyse.
Canım benim, öncelikle şünu sormak istiyorum
Sen bebeğine kan damlası veriyormusun?
Anemi bebeklerde özellikle üykusuzluk, hursuzluk ve terleme yapıyor.
Senin yazdıklarını okuyunca bu kan eksikliği aklıma geldi.
Gerçeği kan damlası kullanıp anemi olan çocuklar da vardır.
Kan sayımı yaptırdın mı bebeğe?

Bebişine öpüçükler.

Bas papatya suyunu uyusun :)))

canım merhaba,

seni çok iyi hatırladım . bebeğimdeki yoğun gaz kusma sorunu olduğundada sık sık cvp yazmıştın bana.

canım demir ilacı kullanmıyorum önceleri düzenli verdim bebeğim istemedi. kestim doktoruna sordum , pekmezine dikkat edin dedi hergün pekmez veriyorum ve gecen hafta kan aldırdık tahlil için demir seviyesi çok iyi çıktı doktorda vermeyin dedi. terlemesi yok.

denemk için versemmi acaba
teşşekkürler. görüşmek dileğiyle

haaa bu arada nıck nasıl değiştiriliyor.:26:

bence bu tür problemler ilk bebeklerde daha çok oluyor anne baba biraz telaşlı birazzz korkulu biraz güvensiz oluyor çocuk herşeyi hissediyor ve kullanıyor bence her ağladığında başına gitmeyin kendi kendine geri uyumayı öğrenmeli siz ne kadar taviz verirseniz o okadar ister rahatlayın güvenin kendinize bebeğinizin odasını ayırın 7 8 aydan sonra kendi odasına gitmeliiiii bir rahatsızlığı yoksa herşey yolundaysa niye uyumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…