oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor

akdenizli15

hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
115
0
46
Denizli
merhaba arkadaşlar;benim 3 aylık bir oğlum var.ilk başlarda bir göğsümü 20dk emiyordu.göğüslerimin ikisinde de yara var ,bir türlü geçmiyor,sağ göğsümdeki yara sola göre daha açık.bir de sağ göğsüm sol göğsüme göre biraz küçük.son 3 haftadır sağ göğsümü 3dk emiyo ağlamaya başlıyo,en fazla 5dk emzirebiliyorum.sol göğsümü de en fazla 10dk emzirebiliyorum.sizce bu 3dk da sağ göğsümü bitirebiliyomudur?acaba yaralardan mı etkileniyo,ya da gerçekten 3dk da o göğsümü bitiriyomu çok merak ediyorum biraz da endişeleniyorum.lütfen yardımcı olun

slm,
benım oglum da sağ göğsümü emmeyi 7.aydan sonra bıraktı.bu da sütün az gelmesınden kaynaklandı.ben yıne de devam ettım emzırmeye su an bıle sıktıgımda sut cıkıyor fakat dedıgım gıbı az geldıgı ıcın mmek ıstmıyor,sagmakla ıdare dıyorum zaten 1 yasına geldı.
ac oldugunda ılk olarak sag gogsunu vermekte ısrar et daha sonra sola gec,emmeyı bırakırsa sutun azalır.yaralardan da kaynaklaanabılır tabı,buna hemen bır cozum bulmalısın umarım doktora sormussundur

gitmediğim doktor ,kullanmadığım krem kalmadı ama yaralarda 1 cm açıklık var bebek de sürekli emdiği içim iyileşemiyor.herzaman ilk önce sağ göğsümü veriyorum.dediğiniz gibi oğlum sütün çok çok gelmesini istiyo ilk 2 dk çok geliyo daha sonra azalınca uğraşmak istemiyo ama ben ısrarla emzirmeye çalışıyorum.bir de az emerse o göğsümdeki süt iyice azalırsa diye korkuyorum

sütünle sil cnm yarayı ben birçok şey denemiştim fayda etmemişti sonra doktorum fito krem die bi krem verdi sürekli sürdüm o ii gelmişti bepanthene de ii gelmişti

sütünle sil cnm yarayı ben birçok şey denemiştim fayda etmemişti sonra doktorum fito krem die bi krem verdi sürekli sürdüm o ii gelmişti bepanthene de ii gelmişti

fitoyu şu anda kullanıyorum acısını azaltıyo ama hiç iyileşme olmuyo bebeğim doysun da kendi derdimi unuttum artık.sağ göğsümü az emmesi kafama takılıyo inşallah doyuyudur boncuk gözlüm mama vermemek için elimden geldiğince savaşıcam o yaralara bile dayanıyosam herşey oğluşum için

Bir doktor böyle durumlarda o göğsü sanki diğer göğsü veriyormuş pozisyonunda vermeyi deneyin demişti. Yani sanki sol göğsünü veriyormuş gibi tut kucağında. Bir de öyle dene bakalım.

ben de o göğsümden sütün az geldiğini düşünüyorum.acaba neden az geliyodur diğeri daha iyi çok şükür.sağ göğsümdeki sütü arttırmak için neler yapabilirim

arkadaşlar lütfen yardım edin.hiç fikri olan yokmu?ben oğlumu emzirmek istedikçe o emmek istemiyo sebebini bir türlü bulamıyorum moralim çok bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…