• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum reklam olmadan yemek yemiyor

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
ya oglum reklam yoksa agzına lokma almıyor yemek yedirme zamanında ter su içinde kalıyorum reklam ara oglumu kandır maskara oldum resmen:) sonra mutlaka agzına aldıgı yemegın bı kısmını dışarı cıkartıyo her yer mama oluyor.. birde oglum 9 bucuk kiloya geldı hızla kilo alıyor küçük bebegide rejime sokamamki düzenli yediriyorum mamayıda sadece geceleri 1 defa veriyorum önceden 2 defa veriyordum kestim şimdi 1 defa mama 2 defaç ay veriyorum.. sizinkiler nasıl hiç emmeyen 7 8 aylık bebekler gece nasıl besleniyor ve kac defa?kaydirigubbakcemile3

meraba canım benim oğlumda 8. ayını bitirene kadar çok güzel yiyodu ne verirsem ve ne zaman verirsem mama yiyodu şimdi pek yemek istemiyo oyunla yediriyorum oğluma kendim nazar değdirdim ve 2 ay önce memeyi bıraktı tamamen.

benimkide tam tersi çizgifilm, müzik, reklam biçok şey denedim yemiyor. kiloda alamıyor zaten. kuş kadar ya çok üzülüyorum .. dün bütün gün yediği mama 250ml. bizim dişler hep peşpeşe geldi onun için dahada iştahsız. tavsiyeler varsa beklerim arkadaşlar.

benım kızımda tvyı reklamı hıc sevmedı baby tv reklam acıyorum goz ucuyla bakınıyor bıraz ama hosuna gıtmıyor sanırım yemek yedırmek ıcınde maskara oluyorum karsısında gunduz meme emmıyor kızım sadece gecelerı oda 1 yada 2 kez mamayı sadece kahvaltıda kullanıyorum kesınlıkle ıcmıyor mamayı cok denedım ama olmadı bıraktım bende oglen sebze corbası yarım kase kadar yogurt muhallebı gunde 4 veya 5 ogun yıyor anne sutuyle beraber fazlasını verınce kusuyor meyve sevmıyor hıc bu zamana kadar meyva suyu hıc ıcmedı dıslerı cıkıyor yenı yenı dr fazla zorlama dedı ıshalde var bıraz.kızım sabırsızlıkla mama bekleyen bır bebek ne zaman olacak acaba dıye beklıyorum .allah hepımızın bebeklerıne saglık sıhhat istah versın

bebekler yemegınce çok zor.. oglum doyunca sankı ben doymuş gibi oluyorum.. ama oglum cok fazla reklam delisi sesini duyar duymaz gelir koşa koşa örümceginde.. reklam cıkınca dikkatını hic dagıtmıyo

yine iyimiş benim bebeğim son iki gündür yemek yemiyor reklamları falanda izlediği yok son iki güne kadar iyidi umarım geçici bir iştah sorunu yaıyoruzdur.TV izlemiyor varsa yoksa etraftakileri alıp inceleyip atmak,sokağa çıkmak,birilerinin bize gelmesi,saçmızı başımızı yolmak,insanlarla oynamayı seviyor hepimizin bebeklerinin gelişimi ilgi alanı çok farklı kimse kimseye akıl veremiyorki.

benimki de çok seviyor reklamları.şu aralar çok mız mız sürekli ilgileneceksin,bazen yorgunluktan uyuyakalıp işe bile geç kalıyoruz.benim oğlum da katı gıdaları bazen ağzından çıkartıyor.örn:balık.ben kaşıkla eziyorum.7 aylık dişleri daha çıkmadı.acaba blendırdan geçirmek mi lazım.

Ben bebeğime hiç tv seyrettirmedim.7 aylık şimdi.onun yerine etrafa bakınıyor.Bu aylarda diş sıkıntıları olduğu için iştahları azalıyor zaten.benim bebeğim de az yemeye başladı.Aynen ben de bir şey yediricem su içinde kalıyorum.Gece beslemiyorum ben çünkü istemiyor.saat 12-1 gibi yediyse sabah 7-8 gibi kahvaltısını veriyorum.zaten 8 kiloyu aşan bebekleri gece beslemek gerekmezmiş.Kilosu da normal.

Back