merhabalar,çoktandır buraya konu açmamıştım,ama şuan teselliye o kadar ihtiyacım varki,sizlerden bir iki cümlede olsa duymak,bana çok iyi gelecek.dün oğlumun polislik mulakatı vardı,mülakat 4 aşamadan oluşuyor,3 nü geçmiş son aşamada sorularda elenmiş,dünden beri üzüntüden mahvoldum.bu yıl dershaneye gidiyor,ygs den 280 aldı.sözel bölüm okuyacak,umudum kalmadı nereyi tutturur nereyi okur.yeterki bir yeri kazansa okutucam,oğlumun geleceği için çok endişeleniyorum,lütfen dışarıdan bir göz olarak bana bir şeyler söyleyin,sözel bölüm ekmek kapısı olurmu, halkla ilişkiler okusa iş bulabilirmi kafam karmakarışık yorumlarınızı esirgemeyin.............
canım cevabın için çok teşekkür ederim.oğlum liseyi açıktan bitirdi,düz lise olarak,oradan puan olurmu galiba olmaz.oğlum hiç bahsetmedi.dediğin bölüm tam olarak hangi bölüm ayrıntılı yazarsan çok sevinirim.bu konularda hiç bilgim yok,işin içine girdikçe öğreniyoruz.senin polislik sınavlarına ikinci girişin galiba,mulakatı geçtin sınavda kaç puan aldın da geçemedin canım.tabi birde orası var mulakatı geçip sınavı geçememek.daha oraya gelemedik ki bu işler aşama aşama oluyor.şunu anladımki polislik çok zor bir meslek,sen inşallah alnının akıyla bu işten çıkarsın.Allah yardımcın olsun canım..........
canım benim cevap verdiğin için sağol.ama ben anlamadım,bu tıbbı sekreterlik için ne gerekli,kaç puan lazım,yada hangi üniyi tutturmak gerek,iş imkanları çok iyiymiş,sözel bölümde beöyle bir bölüm varmı,oğlumla hiç iletişim kuramıyorumki,hemen lafı ağzıma tıkıyor,bilmiyorum diye,şaşırdım kaldım,maddi durumumuz çok şükür iyi yeterki güzel bir yer tuttursun okutucaz da ağzından cımbızla laf alamıyorum..
zaman ayırıp bilgi verdiğin iin çok sağol canım benim,ben bugün baktım sözel bölümünden halkla ilişkiler puanlarını dediğin gibi puanları 280 320 gibi değişiyor,dediğin bölüm 2 yıllık,2 yıllık üni den mezun olanların çok iş imkanı olmaz diyorlar.özel üni ye gönderecek kadar değilde canım.yurt ve okul masraflarını karşılayacak gücümüz var demek istedim,tavsiyen için çok sağol canım 1 ay sonra inşallah bu bilgiler işimize yarıyacak,o zaman gelsinde yine senden tavsiye isterim canım.işin içine girince daha çok anlarım seni Allah razı olsun.........
canım cevabın için sağol ,çok iyisin ilgilendin emek ettin,Rabbim seninde işlerini yoluna koysun inşallah hastaneye gidicem cuma günü,özel hastane ne olarak sorayım canım,tıbbi sekreterlikmi diyeyim.ona göre bilgi alayım.tekrar teşekkür ederim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?